Vacature Functionele Software Tester - Deventer

Deventer

Bureau Zwart Wit
 • Bureau Zwart Wit Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de functionele tester die onze opdrachtgever verder helpt?
Wil jij innovatie brengen in voedselproductie? Klaar voor een vaste baan en een vaste werkplek? Ben je graag betrokken bij het hele softwareproces?
Wat doet onze opdrachtgever?
 • Zij ontwikkelen een product dat de beste samenstelling van het voer voor onder andere koeien en varkens bepaalt. De software berekent het rantsoen dagelijks en het programma instrueert de voerrobot in de stallen zodat de dieren het juiste voer krijgen. 
 • Zij helpen akkerbouwers met het bepalen wat het optimale moment om hun gewassen te beschermen tegen ziektes en plagen. Op basis van de locatie van de boer, weerdata van zijn eigen weerstations en de weersvoorspellingen bepaalt de software wat het beste moment is om in actie te komen. 
 • Met de mobiele applicatie kan een boer een RFID-chip in het oormerk van een koe of varken scannen. De app toont vervolgens alle relevante gegevens over het dier en de boer kan gelijk zien en registreren welke acties uitgevoerd moeten worden in de stal. 

lees meer

Functie-eisen Wat ga je doen?
Je draait mee in een scrumteam bestaande uit developers en business analisten. Je bepaalt mede de teststrategie en stelt zelfstandig testplannen op op basis van de functionele requirements.
Jij:
 • Maakt risico-inventarisaties voor grotere projecten en vertaalt ze in acties
 • Analytisch, initiatiefrijk kritisch en vooral proactief
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van of ervaring met Quality Assurance (QA) en software testing
 • TMAP- en/of ISTQB-certificaat of vergelijkbaar
 • Kennis van of ervaring met het werken in Agile/Scrumteams
 • Pre: Ervaring met TFS / Microsoft Test Manager / Azure DevOps
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
Wij hebben ruimte voor Software Testers op zowel junior als medior niveau. Dus zowel starters als testers die de volgende stap in hun carrière willen maken, zijn bij ons van harte welkom.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels, Nederlands
Overige info Waar kom je te werken?
Bij een supermooie opdrachtgever in Nederland! Zij zijn een groep van ruim 100 enthousiaste techneuten verdeeld over drie landen werkend in zes scrum teams. Samen maken zij software voor de agrarische markt. Zij ondersteunen boeren door hun werkomgeving te automatiseren, data uitwisseling soepel te laten verlopen, ze te voorzien van slimme apparaten en goede rapportage om hun bedrijven zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wat krijg je daarvoor terug?
Wij bieden een hele mooie uitdaging in een informele werkomgeving en een baan vol uitdagingen in een snel ontwikkelende sector. Wij geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling en wij willen jou helpen om te groeien door samen een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen en jou de begeleiding en training te bieden die je daarvoor nodig hebt. Naast je primaire salaris krijg je 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand, met flexibele werkuren. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving We’re a global recruitment company specialised in connecting technology and IT candidates with companies based in the Netherlands. We advertise roles across local as well as international talent pools to ensure our candidates represent the best in the industry.

Unlike most recruitment agencies, we don’t simply focus on filling a quota or hitting candidate targets. Instead, we put your needs first and build lasting relationships as your trusted recruitment partner.

When you work with Bureau Zwart Wit, you’re guaranteed to get the world’s most skilled candidates. With a firm focus on quality, we think and search outside the box, and challenge you to make strategic hires that ultimately fuel your company’s future.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Tester in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer