Vacature Data engineer - Deventer

Deventer

Bureau Zwart Wit
 • Bureau Zwart Wit Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wie ben jij?
Wil jij helpen innovatie te brengen in onze voedselproductie? Werk jij graag samen? Vind jij het leuk om mee te doen in de zoektocht naar de beste oplossing voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheden
Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontsluiten, modelleren en beschikbaar stellen van data. Je helpt daarnaast jouw collega’s met het maken van rapportages en inzichten. Je verdiept je in toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Data en Business Intelligence. Jouw opgedane kennis en ervaring stellen je in staat om de oplossingen naar een hoger niveau te brengen. Je vindt het een uitdaging om je in complexe materie vast te bijten en op basis van je analytische vermogen hier je weg uit te vinden. Je ziet het als een uitdaging om toekomstig een bijdrage te gaan leveren aan IoT, Artificial Intelligence en Data lakes.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van 45 ontwikkelaars verdeeld over drie landen werkend in zes scrum teams. Samen maken wij software voor de agrarische markt. Wij ondersteunen boeren door hun werkomgeving te automatiseren, data-uitwisseling soepel te laten verlopen, ze te voorzien van slimme apparaten en goede rapportages om hun bedrijven zo goed mogelijk te laten functioneren. We doen dit voornamelijk voor melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers (teelt).

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
 • HBO- of WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting met een grote ICT-component;
 • Ervaring met moderne Business Intelligence technieken en data modellering;
 • Kennis van datawarehouse architecturen ;
 • Uitstekende SQL vaardigheden;
 • Ervaring met de Microsoft BI Stack (SSIS, SSAS) – certificering is een pre;
 • Bekend met Cloud technieken – Azure is een pre;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Flexibele en pragmatische instelling, ondernemend en een team player. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Om je een idee te geven:
 • We hebben een product ontwikkeld dat de beste samenstelling van het voer voor een koe bepaalt. Dit wordt dagelijks door de software berekend en ons programma instrueert de voerrobot in de stal zodat de koe het juiste voer krijgt.
 • We helpen onze boeren met het bepalen wat het optimale moment van de week is om hun aardappels te beschermen tegen ziektes. Op basis van de locatie van de boer, weerdata van zijn eigen weerstations en de weersvoorspellingen van het internet bepaalt onze software wat het beste moment is om in actie te komen om het gewas te beschermen.
 • Met onze mobiele app kan een boer een RFID-chip in het oormerk van een varken scannen. De app toont vervolgens alle relevante gegevens over het varken en de boer kan gelijk zien en registreren welke acties uitgevoerd moeten worden in de stal. 
Ons aanbod
Wij bieden een fulltime positie in een informele werkomgeving en een baan vol uitdagingen in een snel ontwikkelende sector. Wij geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling en wij willen jou helpen om  te groeien door samen een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen en jou de begeleiding en training te bieden die je daarvoor nodig hebt. Naast je primaire salaris krijg je 30 vakantiedagen en een vaste 13e maand, met flexibele werkuren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We’re a global recruitment company specialised in connecting technology and IT candidates with companies based in the Netherlands. We advertise roles across local as well as international talent pools to ensure our candidates represent the best in the industry.

Unlike most recruitment agencies, we don’t simply focus on filling a quota or hitting candidate targets. Instead, we put your needs first and build lasting relationships as your trusted recruitment partner.

When you work with Bureau Zwart Wit, you’re guaranteed to get the world’s most skilled candidates. With a firm focus on quality, we think and search outside the box, and challenge you to make strategic hires that ultimately fuel your company’s future.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer