Vacature Incidentmanager - Ridderkerk

Ridderkerk

 • Graficom Solutions B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op de servicedesk staat de customer experience centraal en die bewaak jij! Samen met 15 collega’s zorg jij, als primair aanspreekpunt voor het hele proces van incidentmanagement, voor een tijdige, correcte en efficiënte afhandeling van alle openstaande klantvragen. Je zorgt er niet alleen voor dat de SLA-afspraken met de klanten na worden gekomen, je zorgt ook dat de verwachtingen van onze klanten worden overtroffen door continue focus te hebben op het verbeteren van processen en service. Ons klant informatiesysteem, TOPdesk, wordt optimaal benut door de afdeling en alle gegevens zijn altijd actueel. Tevens draag je zorg voor de in- en externe communicatie t.a.v. SLA-afspraken, klantvragen en projecten.
Met jouw enthousiasme, persoonlijke aanpak en stressbestendigheid weet jij collega’s te stimuleren om die extra stap voor onze klanten te zetten. Je ondersteunt de afdeling waar nodig en schakelt met de buitendienst of engineers bij complexere vraagstukken.  

lees meer

Functie-eisen Je bent én werkt klantgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je weet eenvoudig prioriteiten te stellen en problemen te doorgronden. Je bent kritisch, werkt resultaatgericht en signaleert eenvoudig mogelijkheden tot verbetering en pakt deze ook daadwerkelijk op.
Je beschikt verder over:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • een laagdrempelige én professionele communicatiestijl richting jouw collega’s en externe relaties;
 • een vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • ITIL Foundation en basiskennis van IT. Kennis van TOPdesk is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans, Spaans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.700 p/m
Overige info
 • een bruto maandsalaris tussen €2.000,- en €2.700,- op basis van een 40-urige werkweek en afgestemd op jouw kennis en ervaring;  
 • een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;  
 • deelname aan het bedrijfspensioen;
 • een nieuwe functie die je deels naar eigen hand kunt zetten, in een informele groeiende organisatie met veel vakgenoten waarvan je kunt leren.
Verder krijg je een laptop en de keuze tussen een telefoon van de zaak of een telefoonvergoeding. We werken met een hecht team vanuit een nieuw kantoor in Ridderkerk, waar we een gezellige kantine hebben en waar we hopelijk binnenkort samen kunnen genieten van een lekkere snack, een sportief potje tafelvoetbal en niet te vergeten een goede kop koffie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving IT-dienstverlener met 20 jaar ervaring

Graficom Solutions B.V. is een landelijk opererende IT-dienstverlener met 20 jaar ervaring. Organisaties kunnen bij ons terecht voor IT-beheer (netwerk-, server- en werkplekbeheer), projecten, consultancy en cloud-diensten.

U moet zich concentreren op uw kernactiviteiten. Daarom ontzorgen wij uw IT-omgeving 24/7 en brengen wij uw IT-kosten sterk terug. Dit doen we met bijna veertig medewerkers vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Willemstad (Curaçao). Ons specialisme ligt in IT-beheer, systeem-security en dataveiligheid.

IT-dienstverlener Graficom is een professionele en ambitieuze organisatie, ISO- en NEN-gecertificeerd. De Graficom Group is een transparante dienstverlener die ontzorgt vanuit de behoefte van de klant. Ons team bestaat uit goed opgeleide medewerkers die een grote klanttevredenheid nastreven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Ridderkerk
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ridderkerk