Vacature Senior backend PHP-developer in Hartje Amsterdam

Amsterdam

Magic Hospitality Manager
 • Magic Hospitality Manager Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior backend PHP-developer ga je aan de slag om ons SaaS-platform niet alleen te verbeteren, maar ook om nieuwe (grote) modules te ontwikkelen. Je krijgt een belangrijke plek in het team, waarbij je helpt bij het ontwikkelen en meedenkt over hoe (dit) het beste kan. Daarvoor functioneer je als sparringpartner, voorzie je van advies en werk je samen met het UX-team, het salesteam en de rest van de developers. Niks gaat live zolang jullie niet tevreden zijn! Zo denk je strategisch na over het optimaliseren van het product. Jij bepaald namelijk samen met het team hoe de infrastructuur er uit komt te zien en welke oplossingen de beste zijn.

Dit is jouw project waar je altijd naar op zoek was: je bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt naar hartenlust, en bent dé go-to-persoon voor technische issues. Je neemt ownership (want jij bent de beste developer die er is, toch?) en bent bij het hele proces betrokken; je weet de nieuwe modules tot leven te brengen met ons designteam. Je identificeert mogelijkheden en verbeterpunten, die je vertaalt naar effectieve oplossingen, zodat ons (supergezellige) sales, implementatie- en service team weer een vreugdedansje om je heen doet want zij kunnen de klant weer blij maken!

En verder…

Je denkt en durft, bent enthousiast, kritisch, relaxed, precies, een echte teamplayer. Je vindt het superleuk om je dag met gevarieerde werkzaamheden in te vullen, want: never a dull moment, toch?

lees meer

Functie-eisen
 • 5+ jaar ervaring met MVC frameworks, zoals Zend of Symfony
 • Ervaring met MySQL / Composer / Git / Linux / GCloud
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
Eventueel minder in overleg mogelijk
Overige info Hoe je dag eruit kan zien
Je start met een meeting met het (UX)designteam om alle issues van de vorige dag te bespreken. Wat is opgelost? Wat loopt nog? Wat zijn prioriteiten? Na een goed gesprek en een kop koffie werk je door aan jouw project, dat over een paar maanden gepresenteerd kan worden als die fantastische, nieuwe module waar klanten écht wat aan hebben. Dan gaat de telefoon van het salesteam dat een acuut probleem heeft, waarna je direct de code induikt om een passende oplossing te bedenken. Na jouw superman-moment pak je je project weer op. Voordat je naar huis gaat, kijk je nog snel even wat code door van werk dat terugkwam van andere developers, zodat aan het einde van de dag Magic nét weer even een stukje beter is geworden.

Wat doe je?
- 70% Nieuwe modules ontwikkelen
- 10% Efficiënte oplossingen maken / verbeteringen doorvoeren
- 10% Kwaliteitscontrole
- 5% Troubleshooting
- 5% Afspraken & plannen

Wij bieden
- Geld. (3000 – 6000 euro p.m., afhankelijk van ervaring)
- Ongekend goede werksfeer. Met veel vrijheid om je eigen tijd in te plannen. Maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.
- 24 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt.
- Reiskostenvergoeding.
- Een goede training gezien die je kan helpen in je werk? Doen we, want we willen graag dat je elke dag weer een beetje beter wordt
- Ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt.
- Een kantoor op een toplocatie aan de Amsterdamse grachten op loopafstand van Amsterdam Centraal.

GEEN RECRUITERS. Acquisitie of recruiters n.a.v. de vacature worden NIET gewaardeerd/gelezen.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €3.000,00 - €6.000,00 per maand

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Restau en maken IT-oplossingen voor de horeca met de meest recente technieken. Wij ontwikkelen een nieuw én uniek hospitality-systeem voor vergader-, event- en trouwlocaties, genaamd ‘Magic Hospitality Manager’. We zijn hier Nederland mee aan het veroveren en onze klanten zijn zó enthousiast, dat we wel wat hulp kunnen gebruiken om dit systeem nog groter en beter te maken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam