Vacature Ervaren Support Engineer ICT 2e lijns, Geldermalsen (32-40 uur p/w)

Geldermalsen

MoreThanJust B.V.
 • MoreThanJust B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Tijdens jouw werkdag ben je onderdeel van ons remote support team. Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT-infrastructuur bij onze klanten. Jij bent technisch specialist op onze Servicedesk en handelt incidenten, vragen en verzoeken op de 2e lijn zelfstandig op een snelle en correcte manier af. Als Support Engineer ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het ondersteunen van jouw collega's.

MoreThanJust.ICT

Totaaloplossingen voor systeembeheer, cloud en telecom voor MKB; dat is onze business. Wij zijn een enthousiast team, met medewerkers die er samen voor gaan. Voor kwaliteit, relaties, persoonlijke service en tevreden klanten. Onze manier van werken en dienstverlening is ‘meer dan gewoon'. Wij zijn flexibel, zoeken de rand op en bekijken altijd of het anders kan; beter, sneller, slimmer. Dat verwachten onze klanten van ons.

lees meer

Functie-eisen Jouw taken en verantwoordelijkheden?
Je draait al een aantal jaren mee in de ICT-branche en bent op de hoogte van de laatste technieken. Tegenslag zorgt er juist voor dat je een stapje harder gaat lopen en uitdaging is jouw brandstof. Je hebt goede kennis van Microsoft besturingssystemen en Microsoft 365. Kennis van back-up oplossingen, VMware, netwerken, VoIP-telefonie en ITIL is een pré.

Meer dan gewoon ambities!
Ambities om te groeien? Bij MoreThanJust.ICT zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen! Misschien vind je het interessant om je junior collega's onder je vleugels te nemen? Wellicht ambieer je een rol als technische klantmanager of projectleider? Of vind je pre-sales reuze interessant? MoreThanJust.ICT biedt hier alle ruimte voor en denkt graag met je mee over jouw carrière!

“De juiste persoon, de juiste vaardigheden, de juiste plek. Prettig voor jou, je collega's en onze relaties!”

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 of 36 uur in overleg mogelijk
Overige info Wat biedt MoreThanJust.ICT jou?
 • Een parttime/fulltime baan (uren in overleg).
 • Goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenregeling en goede arbeidsvoorwaarden.
 • 24 vakantiedagen.
 • Uitbetaalde overuren.
 • Auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.
 • Laptop en telefoon.
 • Mogelijkheden om thuis te werken!
 • Wil jij een extra opleiding of cursus volgen? Dat kan!
 • Maandelijks coaching op softskills.
 • Alle ruimte om te groeien.
 • Elke dag een lekkere lunch van de zaak (wanneer je op kantoor bent :-))
 • Gezellige collega's met passie voor ICT.
 • Ieder kwartaal een pizzasessie voor kennisdeling.
 • Regelmatige tafelvoetbal, dart-wedstrijden en toffe bedrijfsuitjes!
Plezier in je werk!
Jij past bij ons als je plezier hebt in je werk. Want dan presteer je het best! Je krijgt bij ons veel vrijheid, maar je moet tegen een stootje kunnen. Plezier in ons werk, samen met relaties en collega's, betekent concreet: waardering voor je inzet en resultaten. En een informele werksfeer met regelmatig pizzasessies, bedrijfsuitjes, goede arbeidsvoorwaarden en diverse groeimogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving MoreThanJust.ICT is aanbieder van totaaloplossingen binnen de ICT.
We adviseren, realiseren en onderhouden uw ICT automatisering. Onze aandachtsgebieden zijn: systeembeheer, cloud en telecom. Hierbij ligt onze focus op bedrijven tot 250 werkplekken. Onze organisatie en voorzieningen zijn er volledig op ingericht om de beschikbaarheid, continuïteit en stabiliteit van uw ICT-infrastructuur maximaal te waarborgen. Daarvoor bieden we slimme en pragmatische oplossingen, gecombineerd met heldere afspraken.

Bij MoreThanJust.ICT vinden we een prettige, persoonlijke en informele werksfeer met relaties en medewerkers belangrijk. Deze werksfeer en goede communicatie resulteren in langdurige relaties waarbij we uw werkwijzen, doelen en wensen als uitgangspunt nemen. Direct contact, korte lijnen en snel schakelen staan bij ons hoog in het vaandel. U spreekt direct met de persoon die iets voor u kan betekenen. Zo zijn we bij calamiteiten zelfs buiten kantoortijden bereikbaar. Want wij staan voor uw en onze beschikbaarheid!

Maar, zoals onze naam aangeeft, doen we meer dan gewoon ICT. Met onze ruim 15 jaar ervaring zijn wij een spin in het web voor onze relaties, elk ICT-vraagstuk kan bij ons worden neergelegd, ook al behoort het niet tot onze directe aandachtsgebieden. Wij willen niet alleen een goede dienstverlening leveren, maar ook door middel van proactief advies, een strategische sparringpartner zijn.

MoreThanJust.ICT: Meer dan gewoon ICT!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Geldermalsen