Vacature Servicedesk medewerker met Traineeship Cloud - Vianen (UT)

Vianen (UT)

Sogeti
 • Sogeti
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Servicedesk medewerker met een traineeship Cloud ligt de wereld aan je voeten. Ben jij oplossingsgericht, communicatief vaardig en ambitieus? En heb je daarnaast affiniteit met ICT en wil je jezelf ontwikkelen richting Cloud? Bij Sogeti geven wij je graag de kans! Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan. Hoe cool is dat?

Direct aan de slag
Als Servicedesk medewerker van Sogeti start je voor maximaal 12 maanden bij een toonaangevende klant.  Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van onze klanten met betrekking tot hun applicaties, besturingssystemen en incidenten. Jij voelt je thuis in het ondersteunen van de gebruikers  en hun ICT systemen, uitdagende klantvragen ga je niet uit de weg. Door jouw ervaring ben je in staat om onze klanten adequaat te ondersteunen. Na maximaal 12 maanden als Servicedesk medewerker werkzaam te zijn geweest is het tijd voor de Next Step; je gaat verder als Young Professional Cloud  en gaat een twee maanden durend traineeship volgen.

Traineeship Cloud
Gedurende dit traineeship krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen als Cloud Engineer binnen onze Cloud Community. Dit kan op het gebied van MS Azure, AWS of MS365. Jij gaat een grote bijdrage leveren aan de technische realisatie van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten. Dit doe je niet alleen, maar samen met 150 collega's die je ook als sparringspartners kunt gebruiken.

Onze Cloud Community behoort tot de absolute top binnen het vakgebied, waar jij straks onderdeel van bent! Om aan de top te blijven, besteden we veel tijd en aandacht aan training en kennisdeling. Vanzelfsprekend maakt ook certificering daar een onderdeel van uit. Onze Cloud Community is één van de best gecertificeerde communities van Nederland. Met onze partners (Red Hat, AWS en Microsoft) gebruiken wij de laatste technologieën, tools en opleidingen.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Je hebt een afgeronde MBO-4 ICT opleiding en hebt maximaal 2 jaar werkervaring als servicedesk medewerker (of vergelijkbaar) of je hebt een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met ICT;
 • Je hebt kennis van Cloud platform en/of workspace zoals bijvoorbeeld MS server 2016|2019, Azure, AWS, Linux, scripting en/of MS365;
 • Je hebt een oplossingsgerichte instelling, vindt het leuk om in een team te werken, bent enthousiast, bent ambitieus en jij durft een uitdaging aan te gaan;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Selectieprocedure
Stuur jouw CV + motivatie op en wij bekijken of je in aanmerking komt voor de rol van Servicedesk medewerker met Traineeship Cloud. Zo ja, dan nodigen we je graag uit voor een digitale kop koffie! Durf jij de uitdaging aan en wil je mee helpen het succes van onze Cloud community verder uit te bouwen? Solliciteer dan direct! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.
Bedrijfsomschrijving Sogeti is een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer. MVO ondernemen en familie staan eveneens hoog in het vaandel bij ons. Je kunt deelnemen aan activiteiten zoals de Sogeti Super Opkikkerdag (aanrader!), ProjectB, Sogeti So Play Game night en nog veel meer. Samen zorgen we voor een gezonde werksfeer. Je kunt rekenen op je Cloud-collega's die niet alleen klaarstaan voor klanten, maar ook graag jou een helpende hand bieden. Samenwerken staat bij Sogeti centraal; met elkaar boek je de beste resultaten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Vianen (UT)
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vianen (UT)