Vacature IT Support Engineer in de omgeving Waalwijk + auto van de zaak - Drunen

Drunen

Tredos B.V.
 • Tredos B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vacature (Quick) Support engineer
Impact maken als visitekaartje van ons bedrijf, door diverse uiteenlopende supportvragen op te lossen voor onze klanten. Iets voor jou?

Jouw werkzaamheden als (Quick) Support engineer
Als (Quick) Support Engineer van Tredos ben je onderdeel van de afdeling Quick Support. Je bent, samen met je collega's, het eerste aanspreekpunt en (mede) verantwoordelijk voor het oplossen van diverse uiteenlopende supportvragen op het gebied van IT, Telefonie, Mobiel en Security. Een heerlijk afwisselende functie dus, waarin jij fungeert als het visitekaartje van ons bedrijf en bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten. Je gaat zelfstandig aan de slag met de volgende support werkzaamheden: installatie, configuratie en ondersteuning van Microsoft Applicaties, overige applicaties en van netwerkinfrastructuren zoals: routers, switches en accespoints. Daarnaast draag je ook zorg voor de monitoring en ondersteuning van internetverbindingen en VoIP omgevingen. Je ondersteunt jouw afdeling ook met het up to date houden, en maken van, gebruikersinstructies en handleidingen.
 

lees meer

Functie-eisen Ervaring en skills die je meebrengt
Wij zijn van mening dat de belangrijkste skills die je kunt meebrengen, een leergierige instelling, passie voor ICT en een gedreven persoonlijkheid zijn. Uiteraard is een goede basis wel belangrijk om de functie van (Quick) Support engineer goed uit te kunnen voeren. Dit houdt in dat jij:
 • Een (bijna) afgeronde relevante ICT-opleiding op minimaal mbo-niveau hebt;
 • Bekend bent met Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Microsoft 365, Teams en Sharepoint;
 • Communicatief vaardig bent;
 • Klantgericht en resultaatgericht bent;
 • In het bezit bent van een Rijbewijs B;
 • Woonachtig bent in de regio, omdat wij een goede werk-privé balans belangrijk vinden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.500 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
40-32 uur per week
Overige info Jouw ontwikkeling bij Tredos
Ben je gedreven om te groeien? Mooi, dan ben je bij ons uitstekend op je plek. Je kunt namelijk groeien in je eigen functie, maar ook naar een beoogde volgende functie. Wij investeren in persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en in een hoog kennisniveau. Op regelmatige basis worden er cursussen en kennissessies aangeboden. Samen met jouw leidinggevende ga je kijken wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.
Daarnaast hebben we korte lijnen en duidelijke communicatie. Wanneer je een goed idee of initiatief hebt, wordt het gewaardeerd als je deze inbrengt. Er is een aannemelijke kans, dat dit bij voldoende draagkracht, op korte termijn kan worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk om collega's een inspirerende werkplek te bieden, waar iedereen tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen.

Wat kan Tredos jou bieden?
Je komt te werken in een betrokken organisatie met slimme humoristische collega's. Je mag bij ons jezelf zijn en we geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en autonomie. Er is dus volop ruimte voor eigen inbreng, in onze groeiende organisatie. Wij hebben een divers en interessant bestand aan klanten, die voornamelijk lokaal gesitueerd zijn. Vanuit ons sfeervol hoofdkantoor in Drunen, gelegen aan de A59, kunnen we op deze wijze, een persoonlijke service garanderen aan onze klanten.
We bieden je ook graag zekerheid bij Tredos. Als er een goede match is en je bij ons helemaal op je plek zit, geven wij je al snel een contract voor onbepaalde tijd. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Naast een goed salaris bieden we je een laptop, telefoon en auto van de zaak.
Verder vinden we dat hard werken, ook zeker afgewisseld moet worden met plezier. We hebben daarom een gameroom, waar je gedurende de werkdag even kan ontspannen met een game, een wedstrijdje tafeltennis of darten, met collega's. Ook is er iedere vrijdag uiteraard een borrel en organiseren we regelmatig een gezellig bedrijfsuitje.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Iedere dag rekenen er talloze organisaties op onze hoogwaardige technologische oplossingen, onze betrouwbare ICT diensten en onze gekwalificeerde professionals. Wij zijn toegankelijk, hebben korte lijnen én verstand van zaken. Daar zijn wij met het gehele team trots op!

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat alles binnen jouw organisatie blijft draaien. Met een directe, betrokken en persoonlijke aanpak zijn wij jouw ICT partner. Wat je vraag ook is, wij gaan het regelen. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, het inrichten van een online werkomgeving, het onderhoud van je bedrijfsnetwerk of de algehele security van je data. Tredos heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Drunen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Drunen