Vacature Fiscale servicedesk medewerk(st)er - Amsterdam

Amsterdam

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor Reed Business Information zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Fiscale Servicedesk medeweker (22,5 tot 37,5 uur verdeeld over 3 tot 5 dagen per week).

Reed Business Information (RBI) is een B2B technologiebedrijf met een sterke focus op innovatie en data-analyse. Zij werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien. RBI maakt deel uit van RELX Group, een FTSE-100-bedrijf en een toonaangevende leverancier van informatie en analyses voor een groot aantal sectoren.

Als medewerker Fiscale servicedesk bij Reed Business Information beantwoord je zowel telefonisch als via mail, vragen van klanten en collega's over de functionaliteiten van onze fiscale software, bijvoorbeeld inzake Inkomstenbelasting, BTW, loonheffing en vennootschapsbelasting. Je registreert alle vragen in het systeem.
Daarnaast onderhoudt je intensief contact met je collega's van support en ontwikkeling en samen werk je aan je kennis van de diverse modules binnen Fiscale software.

wat bieden wij jou
 • Een salaris van €2531,- bruto obv. 36 uur per week
 • Werken bij een gerenommeerd technologiebedrijf
 • Werken vanuit huis en straks Amsterdam Sloterdijk!
 • Een contract tot 30/4 met uitzicht op verlenging.
 • Een gezellig team dat met plezier samen werkt!
wie ben jij

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je studeert in de richting accountancy, fiscaal recht of fiscale economie, of je bent hierin afgestudeerd.
 • Je bent geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en de automatisering daarvan.
 •  Je bent communicatief erg goed ontwikkeld en kan goed luisteren. Hierdoor is het voor jou geen probleem om de inhoud en urgentie van telefonische en gemailde klantvragen te beoordelen, duiden, categoriseren en beantwoorden.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent klantgericht ingesteld.
 • Daarnaast ben jij bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar, maar in ieder geval kan je drie volledige dagen werken.
 • Ten slotte heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Als jij werkervaring binnen de financiële dienstverlening hebt, is dit een pré. Heb jij ervaring in werken met fiscale software, dan is dit ook een plus!
wat ga je doen

Als Medewerker Fiscale Servicedesk beantwoordt je zowel telefonisch als via mail, vragen van klanten en collega's over de functionaliteiten van onze fiscale software (Nextens), bijvoorbeeld inzake Inkomstenbelasting, BTW, loonheffing en vennootschapsbelasting. Je registreert alle vragen in het systeem.

Je onderhoudt intensief contact met je collega's van Support en Ontwikkeling en samen werk je aan je kennis van de diverse modules binnen Fiscale software.

waar ga je werken

Reed Business Information (RBI) is een B2B technologiebedrijf met een sterke focus op innovatie en data-analyse. Zij werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijf te laten groeien.
RBI maakt deel uit van RELX Group, een FTSE-100-bedrijf en een toonaangevende leverancier van informatie en analyses voor een groot aantal sectoren. Met meer dan 28.000 werknemers in meer dan 30 landen en opbrengsten die 10 miljard dollar naderen.

Je komt te werken op de technical service desk. Hier werken twee soorten medewerk(st)ers: de fiscale servicedesk medewerk(st)ers en de technische service medewerk(st)ers. Samen supporten jullie het portfolio van Reed Business.

Gezien de huidge situatie start jij met werken vanuit huis. Wanneer het weer kan, zal je werken vanaf het kantoor, dat direct naast station Amsterdam Sloterdijk ligt.

Geïnteresseerd? Reageer dan met een korte motivatie en jou CV! We reageren op succesvolle sollicitaties binnen 3 werkdagen en zullen dan een kennismaking met jou plannen. Besluiten we om je voor te stellen? Dan volgen er nog twee gesprekken bij Reed Business.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.531 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam