Vacature Medewerker servicedesk - Dokkum

Dokkum

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kabelnoord is hét kabelbedrijf van Noord-Oost Friesland en is gevestigd in Dokkum. Namens Kabelnoord zoeken we allround medewerker voor het servicecentrum van Kabelnoord. De functie is voor minimaal 16 uren in de week en verdeeld over 4 a 5 dagen. Bredere beschikbaarheid is echter wel gewenst voor de flexibiliteit.

wat bieden wij jou
  • 13,50 bruto per uur
  • Kans op contract bij Kabelnoord
  • Uren zijn flexibel in te vullen.
wie ben jij

Als medewerker servicecentrum sta jij de klanten van Kabelnoord professioneel te woord.
Daarnaast help je hen verder bij vragen over storingen, klachten, technische zaken, enzovoort. Daarom is het belangrijk dat je vriendelijke en geduldig aan de telefoon bent. En bij voorkeur ICT ervaring hebt of snel op pakt. Daarnaast is het ook van belang dat je Fries kan spreken en verstaat. Dit is omdat de regio waarin je werkt voornamelijk Fries is.

  • Ervaring met Microsoft office pakketten als Word, Excel etc.
  • Ervaring met webcare via Facebook/twitter en whatsapp.
  • Fryske taal verstaan en spreken.
  • Service gericht persoon.
wat ga je doen

Kabelnoord krijgt regelmatig telefoontjes van mensen met storingen of vragen over de internet of kabelverbinding. Als allround servicecentrum medewerker moet je de klanten kunnen begeleiden naar een oplossing voor de storing, klachten en andere technische zaken.

waar ga je werken

Kabelnoord is hét kabelbedrijf van Noordoost Friesland en gevestigd in Dokkum. Het bedrijf is eigendom van 4 gemeenten (Ameland, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Schiermonnikoog) en exploiteert in deze gemeenten een modern kabelnetwerk, bestaand uit glasvezel en coaxkabel. Het hele net is geschikt voor internetdiensten, digitale televisie en telefonie. Het bedrijf levert de verbindingen en producten aan circa 22.000 particuliere en zakelijke klanten.

Daarnaast legt Kabelnoord ook glasvezel aan naar 20.000 percelen in het buitengebied van andere gemeenten in Friesland en worden diensten geleverd in Groningen.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Vergeet geen motivatie toe te voegen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor verdere vragen over de vacature zijn wij via telefoon of email bereikbaar.
Telefoon: 0519-229429 Mail: [email protected]

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Contactpersoon Jonas van der Meer
0519-229429
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Dokkum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dokkum