Vacature Database Administrator - Best

Best

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Philips Healthcare in Best is op zoek naar een fulltime Defoa Handler (Defect on Arrival Handler).

wat bieden wij jou
 • Een salaris vanaf € 2.900,- bruto per maand
 • Fulltime baan in dagdienst voor langere tijd
 • Marktleider op het gebied van medisch apparatuur
 • Werken op een mooie campus omringd door groen
wie ben jij

Wie zoeken wij?

 • Het belangrijkste is dat je een kei bent in Excel. Je bent in staat om met formules te werken, pivot tables te maken en met grote databases te werken;
 • Ervaring met Microsoft programma's is een must. Je gaat rapportages en powerpoints maken;
 • Omdat je veel communiceert met andere afdelingen, is een zeer goede beheersing van de Engelse taal belangrijk. Ook alleen Engelstalige kandidaten kunnen reageren op de vacature. Kennis van de Nederlandse taal is geen harde eis;
 • Je hebt aantoonbare proces- en productkennis;
 • Als persoon kenmerk jij je door je integerheid, zelfstandigheid en accuraatheid. Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen met andere afdelingen.
wat ga je doen

Als Defoa Handler ben je verantwoordelijk voor het behouden en updaten van de Defoa case database. Je filtert binnenkomende cases en update deze door middel van het Defoa tool. Je alloceert de Defoa cases aan verschillende afdelingen met de daarbij behorende communicatie. Ook zorg je dat je tijdig terugkoppeling ontvangt en verwerkt deze in het systeem. Daarnaast ben je bezig met het maken van rapportages, trend analyses en overzichten van verbeter projecten.

waar ga je werken

De afdeling is verantwoordelijk voor onder andere de wereldwijde installaties van Philips DXR systemen. Als er een probleem plaatsvindt tijdens de installatie van een DXR systeem, dan wordt dit een Defect on Arrival genoemd. Deze cases moeten goed worden geanalyseerd en teruggekoppeld aan de Operations organisatie.

Heb je interesse? Solliciteer dan met je recente CV en motivatie via onderstaande contactgegevens of mail naar [email protected] of bel naar 06-12348774.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.100 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Best
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Best