Vacature Helpdeskmedewerker, KPN S&D - Amersfoort

Amersfoort

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Je werkt als helpdeskmedewerker en je wil meer. De functie vind je tof, dat is het niet. Werken bij een groot bedrijf, liefst in Amersfoort. Contact met klanten én monteurs. De klant van A tot Z helpen, ook als je zelf het antwoord niet hebt. Drie keer ja? Dan is dit de job voor je.

wat bieden wij jou
 • Ontwikkelen? Budget van € 1500 per jaar!
 • Reiskosten? Vergoed!
 • Flexibel? Ja zeker!
wie ben jij

Je bent niet zomaar een helpdeskmedewerker. Je bent de BESTE helpdeskmedewerker. Dat vinden je klanten tenminste. Iedereen die je spreekt, hangt met een grijns de telefoon weer op. Ontevreden klant? Niet nadat ze jou gesproken hebben! Met je skills en persoonlijkheid zorg je ervoor dat iedereen klant wil zijn bij KPN. Heeft een klant nieuwe hardware nodig? Ook dan ben je hun ‘man’ (of vrouw natuurlijk).

 • ervaring als helpdeskmedewerker
 • recente ICT-kennis (meer is beter)
 • MBO4 werk- en denkniveau (diploma is niet verplicht)
 • je kunt op korte termijn starten
wat ga je doen

Die telefoontjes van klanten met vragen, die ben je wel gewend. Dat monteurs je ook gaan bellen in deze baan, dat is nieuw voor je. De monteurs zijn bij de klant op bezoek en hebben je hulp nodig. Samen nog een keer goed kijken, een extra bestelling of maatwerk. Je draait er je hand niet voor om. Wordt het erg ingewikkeld? Dan heb je met één druk op de knop de specialist aan de lijn om je verder te helpen. Uiteraard leg je vast wat je doet en koppel je de status terug naar de klant.

waar ga je werken

Werken in Amersfoort bij de grootste internetprovider van Nederland: KPN. Je werkt in een top team. Samen met je collega’s zorg je voor de beste service. Elke dag opnieuw. Reiskosten? Die worden vergoed. Je baan is net zo flexibel als je leven: je werkt tussen 8-20 uur doordeweeks. En één keer in de maand werk je ook een zaterdag (met lekkere toeslag uiteraard). Vanaf je eerste dag krijg je twee weken training. We leren je dan alles wat je moet weten om je klant goed te kunnen helpen. Daarna werk je voorlopig vanuit huis. Lekker relaxed dus!

Helemaal je ding? Ben je in je hoofd al binnen? Mooi! Reageer dan snel want vol = vol. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Dan weet je direct of je op gesprek kan. Tot morgen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Contactpersoon Assia Ali Nouaman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Amersfoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort