Vacature Helpdeskmedewerker - Amersfoort

Amersfoort

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij tijdelijk aan de slag bij een van de grootste telecomaanbieders: KPN? Je technische kennis inzetten en daarmee monteur en klant verder helpen? Dat ben jij op de juiste vacature terecht gekomen.

wat bieden wij jou
 • Opleidingsbudget van € 1500 per jaar
wie ben jij

Je nieuwe collega's zijn servicegericht. Wij zetten dat stapje extra. Wij zijn flexibel en bewegen snel mee met veranderingen. Ook zijn wij nieuwsgierig en zoeken zaken graag uit. Dat doen wij graag met ons analytische inzicht. Pas jij hierbij? Dan heten wij jouw graag welkom!

 • Minimaal een MBO 4 diploma;
 • Ervaring als monteur of bijna net zo veel technische kennis;
 • Ervaring en kennis van infrastructuur.
wat ga je doen
 • Monteurs ondersteunen en adviseren;
 • Technische vragen beantwoorden;
 • Analyseert de oorzaak van problemen.
waar ga je werken

Werken in Amersfoort bij de grootste internetprovider van Nederland: KPN. Je werkt in een top team. Samen met je collega’s zorg je voor de beste service. Elke dag opnieuw. Je baan is net zo flexibel als je leven. Je werkt tussen 32 en 40 uur doordeweeks, ook ’s avonds. Met regelmaat ook op zaterdag (met lekkere toeslag uiteraard). We leren je dan alles wat je moet weten om goed te kunnen helpen. Daarna werk je voorlopig vanuit huis. Lekker relaxed dus!

Zie jij jezelf al zitten? Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Solliciteer dus snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Amersfoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort