Vacature Linux Network Engineer - Den Haag

Den Haag

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De baan

Ontwerp, bouw en beheer optimaal beveiligde netwerkomgevingen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de ruimte krijgt om je te verdiepen in de zwaardere materie achter het netwerkbeheer? Dan vind je het hier. Dit bedrijf ontwikkelt complete infrastructuren. In jouw functie krijg je te maken met architectuur, security en projectmanagement.

Het ontwerpen van deze infrastructuren gebeurt vanuit het kantoor in Den Haag. Samen met 4 directe collega's denken jullie compleet nieuwe netwerkomgevingen uit voor grote, vaak internationale bedrijven uit regio Zuid- en Noord-Holland.


Het bedrijf
Wil jij onderdeel worden van een team dat elke dag bezig is met het ontwerpen, aanleggen en bewaken van optimaal beveiligde netwerken? Solliciteer dan nu en wie weet kom je te werken voor een vooraanstaand bedrijf, dat gespecialiseerd is in het creëren van de zwaarst beveiligde IT omgevingen!

Jouw potentieel nieuwe werkgever laat zich kenmerken door directe en transparante communicatie, humor en heeft een echt aanpak-mentaliteit. Daarnaast staat persoonlijke en professionele ontwikkeling op de eerste plaats! Er wordt rekening gehouden met collega's die studeren en relevante opleidingen worden door de werkgever betaald.

Het aanbod

De maandelijkse verloning voor deze functie ligt tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto en is afhankelijk van opleiding, kennis, ervaring en eventuele certificering. Verder kun je rekenen op:

 • pensioenopbouw;
 • een vaste werkplek;
 • mogelijkheid tot thuiswerken;
 • werken bij een informele organisatie;
 • trainingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden;
 • verdere ontwikkeling in de richtingen die jij interessant vindt.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO diploma (Informatica / Network Engineering) óf uitgebreide relevante certificering, die je HBO denk- en werkniveau aantonen. Je kunt goed overweg met scripttalen als Python en Bash, maar ook PHP is jouw niet vreemd. Daarnaast heb je goede kennis van TCP/IP.

De IT omgeving is gebaseerd op Open Source en gebruikte technologieën zijn o.a.: Linux (Suse, RedHat, Ubuntu, Debian, CentOS), Nagios, Jenkins, Apache, MySQL, Windows, Azure en Active Directory.

Zijn dit technologieën waar jij warm voor loopt? Solliciteer dan NU! Let op: Nederlandse taalvaardigheid op minimaal C1/C2 niveau vereist!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Vergelijkbare vacatures: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer of kijk voor meer informatie en een compleet aanbod IT vacatures op www.jelling.nl.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Network Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag