Vacature C#.NET - MVC Programmeur - Woerden

Woerden

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Programmeur - FUNCTIEBESCHRIJVING

Lijkt het jou interessant en uitdagend om inhouse, samen met andere ervaren programmeurs aan een complexe projecten te werken en je niveau van medior naar senior op te krikken?

Als Programmeur voor dit Oost-Brabantse bedrijf werk je met een relatief klein, maar zeer vakkundig en gedreven team collega's (junior tot senior) aan financiële applicaties, waarvan de gehele code herschreven moet worden en de Stored Procedures geminimaliseerd. Het is jullie taak de bouwstenen en architectuur van de applicatie uit te pluizen en te onderzoeken waar zich problemen voordoen. Gaandeweg dienen performance verbeteringen doorgevoerd te worden, waarna de applicatie geleidelijk omgebouwd zal worden naar een '2020 proof' webapplication.


Programmeur - BEDRIJFSINFORMATIE

Bij dit Oost-Brabantse softwarebedrijf bouwt men met specialistische vakmensen, variërend van UX-designers tot web- en backend developers, aan maatwerk software applicaties voor financiële doeleinden. De cultuur laat zich omschrijven als informeel en laagdrempelig; met korte lijnen, een transparante organisatiestructuur en openminded, sociale collega's.

Het pand is erg gemakkelijk te bereiken met zowel het ov als auto, dichtbij de snelweg en parkeren doe je op het eigen terrein. Een fraai, strak vormgegeven pand met dito aankleding en dakterras, met gezamenlijke verse lunches en dagelijkse humor op de werkvloer.


Programmeur - ARBEIDSVOORWAARDEN

Als Programmeur bij deze vriendelijke, vakbekwame club kun je rekenen op een individueel afgestemd salaris dat past bij je niveau van vaardigheden/kennis/ervaring. Daarnaast een premievrije pensioenregeling, lease auto of reiskostenvergoeding en een persoonlijk budget voor cursussen. Ook bestaat de mogelijkheid thuis te werken.


Programmeur - SOLLICITATIEVOORWAARDEN

Omdat het hier een vrij complexe puzzel betreft, zijn we op zoek naar een meer ervaren programmeur die weet van aanpakken. Daarnaast ben je communicatiefvaardig, vind je het leuk om samen te werken in teamverband (Scrum) en schrik je er niet van terug om leiding te nemen.

Er wordt ontwikkeld in zowel PHP als C#: je hoeft niet beide vloeiend te spreken, maar fullstackers kunnen hun diversiteit hier zeker laten gelden. Kennis en ervaring met Visual Studio, SQL, MVC en API 's is ook wenselijk, eventueel aangevuld met Resharper, Microservices, EventBus en Dependency Injection of vergelijkbare architecturele technieken.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor C# en PHP Programmeurs.

Kijk voor meer informatie op https://www.jelling.nl/vacatures-c-sharp-programmeur.html of https://www.jelling.nl/vacatures-php-programmeur.html

Tags: C#, PHP, software development, medior, programmeur, architectuur, ervaren, fullstack, Scrum, Utrecht, Woerden.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Woerden
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Woerden