Vacature Wanted: ICT-fanaat (C#, webdevelopment) die blij wordt van techniek. Omgeving Vlaardingen

Vlaardingen

Metaalwarenfabriek Blozo B.V.
  • Metaalwarenfabriek Blozo B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een proactieve ICT'er met minimaal hbo-denkniveau en enige affiniteit met techniek….. HOooooo, wacht effe. Ben jij ook zo klaar met van die dertien-in-een-dozijn vacatureteksten? Dat gaan wij even anders doen.

Opnieuw. Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die wil leren, iemand die met ons mee wil groeien. Iemand die met ons wil bouwen aan het slimste metaalbewerkingsbedrijf van Nederland. Hoe je dat doet? Door te luisteren naar onze (interne) klanten. Door niet automatisch iets aan te nemen, maar je eigen mening te durven vormen. Ervaring met C# en web development is een must, maar willen leren en jezelf ontwikkelen is misschien wel nog belangrijker. En oja, je hoeft niet echt een nerd te zijn, maar het is wel fijn als je hartje sneller gaat kloppen van code schrijven.

lees meer

Functie-eisen Wat ga je doen?
Wij zijn een vooruitstrevend plaatbewerkingsbedrijf en we bouwen veel van onze software zelf, met als centrale basis het ERP-systeem. Je krijgt dus de vrijheid om, samen met je collega's, te bouwen aan onze eigen software. Het doel van die software is het ondersteunen en verbeteren van de bestaande processen. Bij Blozo staat de mens centraal en samenwerking is key, dus communicatie met je collega's en leveranciers is belangrijk. Verder word je er blij van om een bijdrage te mogen leveren aan het steeds efficiënter maken van de processen en het verbeteren van het humeur van je collega's, want dankzij jou wordt het werk voor anderen ook leuker! 

Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij het gezelligste plaatbewerkingsbedrijf van Nederland. Maar echt. Er heerst hier een informele sfeer waarbij je veel vrijheid en ruimte voor creativiteit krijgt. ICT wordt bij ons een steeds groter onderdeel en we zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen. Blozo blijft zich ontwikkelen, en jij ontwikkelt mee. Want wie weet waar Blozo over vijf jaar staat. Lopen de robots dan over de werkvloer en brengen drones onze producten langs? Dit terwijl de mens met hun AR-bril de machines bestuurt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info What else?
Goed verhaal, lekker kort, maar waarom zou ik solliciteren? Als jij klaar bent voor de volgende stap in je carrière, als jij de vrijheid en ondersteuning wil krijgen om jezelf verder te ontwikkelen, dan is Blozo de plek voor jou. Tel daar nog een gezellig team in een informele en innovatieve organisatie in de techniek bij op en je kan niet meer om deze vacature heen. Je salaris? Dat hangt af van je kennis en ervaring. Uiteraard zijn alle overige voorwaarden ook van toepassing, maar als we echt bij elkaar passen, dan komen daar wel uit!
Laat ons uiterlijk vrijdag 16 oktober weten waarom we met jou in gesprek moeten via de button solliciteer nu. Twijfel je nog ergens over? Gewoon even bellen! Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 010 316 11 33.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een vooruitstrevend plaatbewerkingsbedrijf die veel met software werkt. Waar voorheen uitsluitend software van derden gebruikt werd, werken wij inmiddels met veel software dat in eigen huis gebouwd is, met als centrale basis het ERP-systeem. Deze software ontstaat in samenwerking met de stakeholders; het personeel. Het stuk software dient ter ondersteuning en verbetering van de bestaande processen, in dienst van de mens! Belangrijk is dus de communicatie met stakeholders, inzicht in processen en in staat zijn niet alleen eigen ideeën uit te werken en te presenteren maar juist samen met mensen van de werkvloer tot verbeteringen te komen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Programmeur in Vlaardingen
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vlaardingen