Vacature Technical Support medewerker, fulltime, parttime, Utrecht - Vianen (UT)

Vianen (UT)

CostPerform
 • CostPerform Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die kan helpen met de technische ondersteuning van onze klanten (en bijna-klanten). Het gaat hierbij om het beantwoorden van technische vragen van CostPerform gebruikers, en bij het ondersteunen van IT afdelingen bij de voorbereidingen voor de installatie en configuratie van CostPerform.

Omschrijving werkzaamheden
Vaak gaat het hierbij om het inschatten van de benodigde hardware, beantwoorden van vragen (op security en technisch-functioneel vlak), het instellen van de koppeling met Active Directory. Ook het invullen van technische vragen in Requests for Information en Requests for Proposal behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast hebben klanten soms hulp nodig bij de integratie met hun systemen met behulp van de in CostPerform aanwezige ETL (en eventueel scripting) functionaliteit.

Verder willen we ook graag het beheren van onze eigen systemen en netwerk bij je neerleggen.Tenslotte hopen we dat de ervaring die je hebt en opdoet met klantomgevingen en IT afdelingen ons ontwikkelteam kan helpen de kwaliteit van onze software nog verder te verhogen. Ervaring met enterprise IT omgevingen is dus een pre. Denk hierbij aan ervaring met SSO/MFA software, monitoring systemen, etc. En ook kennis die helpt bij het uitbreiden van de functionaliteit op het gebied van Docker, Cloud, etc. is welkom. We waarderen het enorm als je zelf suggesties aandraagt om CostPerform te verbeteren!

Het klantcontact verloopt veelal telefonisch en via email, maar ook remote (Teams etc.). Als je het leuk vindt om mensen te helpen met technische vragen op heel uiteenlopende vlakken is dit de baan voor jou.

lees meer

Functie-eisen We zoeken een communicatief vaardig persoon die autonoom en proactief is, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en trots vindt in haar/zijn werk. Aangezien we behoorlijk internationaal georiënteerd zijn is goede beheersing van de Engelse taal een vereiste.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.000 p/m

Voor deze functie hebben we iemand met ervaring voor ogen met uiteraard een passend salaris, heb je nog niet zoveel ervaring dan kun je ook solliciteren want ook dan bespreken we graag de mogelijkheden.
Aantal uur per week 40 uur p/w
Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband, voor de juiste kandidaat is parttime werken bespreekbaar.
Overige info Secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werk vanuit huis mogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Lunch (op kantoor)
 • Flexibele werkuren
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Bonus/winstdeling
 • Bedrijfstelefoon
 • Doorgroeimogelijkheden
Op kantoor spreken we trouwens Nederlands, extern is de communicatie voornamelijk Engels. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving CostPerform, een softwarebedrijf dat sinds 2001 werkt aan het steeds verbeteren van ons Cost Management software pakket dat ook CostPerform heet. CostPerform wordt gebruikt door 450 klanten in 45 landen. Onze verkoop gaat deels direct en voor het grootste deel via onze business partners aan klanten “all over the world”. Vanuit Vianen (Utrecht) werken we gedreven aan het verder uitbouwen van de markt en zien daarin nog heel veel mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Daisy van Kranenburg
0682666683
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Vianen (UT) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vianen (UT)