Vacature SAP BI Consultant | Internationale en innovatieve omgeving - Amsterdam

Amsterdam

Good Company BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Leer de organisatie kennen

Deze organisatie heeft twee vestigingen in Amsterdam welke beide ondersteund worden door een gespecialiseerd ICT-team. Als SAP BI Consultant maak je deel uit van dit team en werk je samen aan diverse projecten voor beide locaties. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling—medewerkers worden daarom actief gestimuleerd om relevante trainingen en cursussen te volgen. De doelstellingen van deze organisatie zijn ambitieus en richten zich voornamelijk op duurzaamheid, toegankelijkheid en kwaliteit. Met veel aandacht en passie voor het werk en met behulp van de nieuwste technologieën worden samen grote projecten gerealiseerd.

Over de functie

Als SAP BI Consultant maak je deel uit van het SAP BI Datateam waarbinnen je medeverantwoordelijk bent voor het beheer, het onderhoud en de toekomstbestendigheid van het BI-landschap van de organisatie. Je fungeert als derdelijns helpdesk, lost problemen efficiënt op, voert wijzigingsverzoeken uit en neemt actief deel aan projecten. De werkzaamheden die je binnen deze functie kunt verwachten bestaan o.a. uit het onderhouden en beheren van het managementinformatie-platform binnen de organisatie, het inzetten van je kennis van bronsystemen om de vertaalslag te maken van inhoudelijke vragen van gebruikers naar passende oplossingen, het bouwen en wijzigen van functionele rapporten in SAP BO m.b.v. de laatste BO-tooling en het onderhouden van bestaande datamodellen. Deze functie biedt jou afwisseling, uitdaging, slimme collega’s om mee samen te werken en van te leren en de mogelijkheid om bij te dragen aan uiteenlopende projecten.

Jouw kwaliteiten

- je beschikt over minimaal HBO-werk- en -denkniveau;- je bent op analytisch gebied ijzersterk;- je hebt affiniteit met financiële processen, waaronder project- en bedrijfsbegrotingen; - je hebt uitstekende kennis van en ervaring met SAP BW (on HANA) / SAP BO met in het bijzonder SAP BPC (embedded on HANA)—kennis van FOX code is een pre;- je hebt ervaring met extractie uit zowel SAP ECC als non-SAP bronnen (modellering, ontwerpen en bouwen)—kennis van ABAP is een pre;- je bent bekend met SAP BO front-end-tools zoals Webi, Design Studio/Lumira en Analysis for Office;- je hebt ervaring met het beheren van SAP BW /BO applicaties;- je zet de klant altijd voorop, hebt een proactieve houding en oog voor maatwerk;- je kunt je uitstekend uitdrukken in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

De voordelen

- een slim, vakkundig en enthousiast team;
- een jaarcontract—bij gebleken geschiktheid kan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd volgen;
- de mogelijkheid en ruimte om je kennis op het gebied van SAP verder uit te breiden;
- een uitgebreid en aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
- een ruime vakantieregeling en een 13e maand;
- een kantoor in Amsterdam, pal naast het Amstelstation;
- een functie waarin vernieuwing, uitdaging en ontwikkeling centraal staan.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van SAP BI Consultant | Internationale en innovatieve omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Contactpersoon Good Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!