Vacature SAP FICO Consultant - Nieuwegein

Nieuwegein

Good Company BV
 • Good Company BV Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Leer de organisatie kennen

Onze klant is een bekende speler in SAP land. In de afgelopen jaren zijn vele SAP awards gewonnen en hebben zij als één van de weinige SAP consultancy's ook in de moeilijke tijden groei gekend. Klanten en opdrachten zitten vooral bij het MKB en hierin hebben zij veelal een leidende rol. Verder kenmerkt onze klant zich door hun nuchtere en proactieve aanpak maar door toch deel uit te maken van een grotere internationale speler. Voordelen dus van groot en klein zijn.

Over de functie

Als SAP FICO Consultant houd je je bezig met de financiële processen van de klanten. Je geeft advies over de manier waarop de klant het best zijn proces kan inrichten en hoe SAP daarbij kan ondersteunen. Je werkt in teamverband aan complexe inrichtingsvraagstukken en bent verantwoordelijk voor de implementatie in SAP. Omdat je weet dat een implementatie pas echt succesvol is wanneer de klant het ook op een juiste manier gebruikt, draai je je hand niet om voor het geven van (key-)user trainingen. Tot slot begeleid je de klant bij de verdere ingebruikname van de nieuwe functionaliteit(en).Naast het adviseren van klanten, verwachten zij van jou ook een sterke bijdrage aan de kennisontwikkeling van hun team. Daarnaasthelp je mee aandedoorontwikkeling van de FICO strategie van de totale organisatie.

Jouw kwaliteiten

Minimaal 5 jaar SAP FICO ervaring Meerdere full cycle trajecten hebben gedraaid Goede communicatieve vaardigheden (zowel spreken als luisteren) Consultancy skills Proactieve houding Teamspeler

De voordelen

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Optimaal leer- en prestatieklimaat
 • Leuke en complexe trajecten
 • Concrete groeimogelijkheden (qua kennis en indien gewenst positie)

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van SAP FICO Consultant.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP Consultant in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein