Vacature Ervaren Software Developer (Strijp-T; Eindhoven)

Eindhoven

SyncForce BV
 • SyncForce BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Software Developer ontwikkel je aan een breed en dynamisch platform bestaande uit webapplicaties en bijbehorende services. Je bent onderdeel van het Delivery Team waarbij je samenwerkt met consultants om aan klantvragen te kunnen voldoen. Deze vragen variëren van het importeren en verrijken van data tot het configureren van de SyncForce Software, maar ook het inzichtelijk maken van data van de klant via reports. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van deze vragen door middel van development. In overleg met collega's bepaal je de beste oplossing bij de vraag. Je vindt het hierbij belangrijk dat de klant snel wordt geholpen, maar ook dat de gekozen kwalitatieve oplossing herbruikbaar is voor soortgelijke vragen in de toekomst. Vervolgens zorg je er als teamlid van het R&D ontwikkelteam voor dat er herbruikbare oplossingen worden ontwikkeld en bouw je aan onderdelen van SyncForce om consultants in staat te stellen volledig zelf aan de klantvragen te kunnen voldoen.

Je bent in staat om nieuwe kennis snel eigen te maken en bent goed in het behouden van overzicht en het kiezen van de juiste prioriteiten. Je kijkt kritisch naar het ontwikkelproces en schroomt niet om initiatieven te nemen, zodat het proces kan worden verbeterd.

Je komt in een hecht informeel team van specialisten te werken. Wij geloven dat we onze kwaliteiten optimaal kunnen inzetten door als team nauw samen te werken, dus we werken met korte lijntjes. Je gaat net zo makkelijk de discussie aan met een collega over welke techniek moet worden gebruikt, als met de CEO over mogelijke nieuwe functionaliteiten. Je werkt zelfstandig en neemt graag het initiatief om verbeteringen aan te dragen, of dat nu gaat om iets in de software of juist om de werkplek leuker en beter te maken.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij…
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO studie richting IT;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties in C#;
 • Je bent zeer behendig met SQL;
 • Je kan goed uit de voeten met XSD en XSLT of staat ervoor open dit te leren;
 • Je komt ons team voor 40 uur in de week versterken;
 • Je bent pro-actief, kritisch, werkt nauwkeurig en hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed individueel werken;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Ervaring met scrum / agile is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat bieden wij…
 • Standplaats in het innovatieve hart van Eindhoven, Strijp T; 
 • Een inspirerende werkplek, gezellige kantine en dakterras met spectaculair uitzicht;
 • Een parkeerplaats voor je auto en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze laadpalen; 
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de douches en lockers in de fietskelder; 
 • Heerlijke koffie of thee uit de Nespresso Barista koffiecorner, vers fruit; 
 • Leuke activiteiten waaronder ieder kwartaal een gezamenlijke lunch, vrijdagmiddag borrels en een jaarlijkse BBQ.
 • Een passend salaris bij de functie o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen, etc.

lees meer

Bedrijfsomschrijving In 1999, toen er nog niet zoiets bestond als ‘de cloud', wilden drie fabrikanten hun archieven digitaal beschikbaar maken via een online-oplossing. Op dat moment was het downloaden van afbeeldingen zeer tijdrovend en werden bestanden meestal uitgewisseld met behulp van CD-ROM's en MO-discs. Hier moest een oplossing voor worden gevonden en zo werd SyncForce opgericht.

SyncForce is leverancier van een uniek softwaresysteem dat productontwikkeling verbindt met de distributie van productinformatie. Met het SyncForce Product Success Platform kunnen product fabrikanten productontwikkeling versnellen, door betere interne communicatie. Daarnaast verbetert SyncForce digitale beschikbaarheid, doordat productinformatie met één druk op de knop wordt gedistribueerd naar alle klanten en kanalen.

Het out-of-the-box SyncForce SaaS platform wordt continu verbeterd en uitgebreid op basis van intensieve samenwerking met de markt.

SyncForce wordt gebruikt door fabrikanten van verpakte goederen, zowel merkproducten als private label. Focus sectoren: Food & Beverages, Building & DIY, Personal Care, Home Care and Pet Food/Care. SyncForce gebruikers zijn onder meer: Bieze Food Group, Bolsius, Brabantia, FrieslandCampina, Heineken, JDE,, Reckitt Benckiser, Signature Foods, Wavin, Zwanenberg Food Group en nog vele andere prachtige product fabrikanten.

Onze visie:
Informatie is de belangrijkste driver voor succes in het digitale tijdperk. Informatie moet op elk moment in de juiste vorm beschikbaar zijn (Epic Availability), in de organisatie, bij klanten, professionals en bij consumenten. Connected processen en informatie zijn essentieel om succesvol te zijn in een digitale wereld.

Onze kernwaarden:
- Build Trust;
- Lead by Solving Frictions;
- Fit for Purpose;
- First Think then Run;
- Expect and Accept Change

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven