Vacature Ervaren Software Tester in Eindhoven (Strijp-T) de stad die barst van de technologie!

Eindhoven

SyncForce BV
 • SyncForce BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Software Tester heb je een verantwoordelijke en belangrijke functie binnen SyncForce.
Je analyseert het functioneel en technisch ontwerp en bent verantwoordelijk voor het volledig testen van de ontwikkelde software, waarbij je met aandacht voor detail te werk gaat. Hierbij ben jij in staat om je nieuwe kennis snel eigen te maken. Je bent goed in het behouden van overzicht, het maken van test planningen en het kiezen van de juiste prioriteiten. Je verzorgt testcases en analyseert zelfstandig alle resultaten. Gevonden fouten en bugs beschrijf je op een heldere manier, zodat ontwikkelaars ze kunnen verhelpen. Je bent kritisch op de test processen en schroomt niet om initiatieven te nemen zodat processen kunnen worden verbeterd. Om effectieve testplannen te ontwikkelen voor het beste eindresultaat, werk je nauw samen met onze Business Analyst.

Je komt in een hecht informeel team van specialisten te werken. Wij geloven dat we onze kwaliteiten optimaal kunnen inzetten door als team nauw samen te werken, dus we werken met korte lijntjes. Je gaat net zo makkelijk de discussie aan met een collega over welke techniek moet worden gebruikt, als met de CEO over mogelijke nieuwe functionaliteiten. Je werkt zelfstandig en neemt graag het initiatief om verbeteringen aan te dragen, of dat nu gaat om iets in de software of juist om de werkplek leuker en beter te maken.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij…
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO studie richting IT;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Software Tester;
 • Je komt ons team voor 40 uur in de week versterken;
 • Je hebt technisch inzicht, behoudt het overzicht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • De focus ligt op functioneel testen, maar er wordt ook van je verwacht dat je technische processen overziet en af en toe rechtstreeks in de database kijkt of een SOAP of REST call uitvoert;
 • Je bent pro-actief, kritisch, werkt nauwkeurig en hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed individueel werken;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Ervaring met scrum / agile is een pre;
 • Een certificering (TMap / ISTQB) is een pre (eventueel bij SyncForce te behalen).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 40 uur p/w
Minimaal 32 uur
Overige info Wat bieden wij…
 • Een fijne werkplek in Eindhoven, de stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis;
 • Ruime eigen werkplekken in een modern, ruimtelijk kantoor omgeven door kunst, planten,  gezellige kantine en een dakterras met een view;
 • Parkeerplaats voor de auto en laadpalen;
 • Échte koffie (of thee), vers fruit;
 • Eén keer per kwartaal hebben we een gezamenlijke lunch, er zijn vrijdagmiddag borrels én houdt de derde vrijdag in september alvast vrij voor onze jaarlijkse BBQ;
 • Een fair salaris met een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Initiatieven, ontwikkelingen en ideeën zijn zeer welkom, jij hebt zelf de regie in handen over je eigen carrière.
Onze visie
Informatie is de belangrijkste driver voor succes in het digitale tijdperk. Informatie moet op elk moment in de juiste vorm beschikbaar zijn (Epic Availability), in de organisatie, bij klanten, professionals en bij consumenten. Connected processen en informatie zijn essentieel om succesvol te zijn in een digitale wereld.

Onze kernwaarden
Build Trust - Guided by Purpose - Expect & Accept Change - Lead by Solving Frictions - Firtst Think, Then Run

Klinkt dit interessant? Solliciteer nu en kom bij ons werken!

Zijn er nog vragen?
Laat het ons weten en neem gerust contact op met:
Betty Schuermans ([email protected])
T +31-(0)88 239 2200
www.syncforce.com

We moved to Strijp-T, breeding ground for design and innovation.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving In 1999, toen er nog niet zoiets bestond als ‘de cloud', wilden drie fabrikanten hun archieven digitaal beschikbaar maken via een online-oplossing. Op dat moment was het downloaden van afbeeldingen zeer tijdrovend en werden bestanden meestal uitgewisseld met behulp van CD-ROM's en MO-discs. Hier moest een oplossing voor worden gevonden en zo werd SyncForce opgericht.

SyncForce is leverancier van een uniek softwaresysteem dat productontwikkeling verbindt met de distributie van productinformatie. Met het SyncForce Product Success Platform kunnen product fabrikanten productontwikkeling versnellen, door betere interne communicatie. Daarnaast verbetert SyncForce digitale beschikbaarheid, doordat productinformatie met één druk op de knop wordt gedistribueerd naar alle klanten en kanalen.

Het out-of-the-box SyncForce SaaS platform wordt continu verbeterd en uitgebreid op basis van intensieve samenwerking met de markt.

SyncForce wordt gebruikt door fabrikanten van verpakte goederen, zowel merkproducten als private label. Focus sectoren: Food & Beverages, Building & DIY, Personal Care, Home Care and Pet Food/Care. SyncForce gebruikers zijn onder meer: Bieze Food Group, Bolsius, Brabantia, JDE, Dunlop Boots, FrieslandCampina, Reckitt Benckiser, Wavin, Zwanenberg Food Group en nog vele andere prachtige product fabrikanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven