Vacature 2 Freelance DevOps Specialisten | Regio: Amersfoort | CI/CD Pipeline | Realiseren | Knutselen | 3 dagen on site | Start: 02-03 | Duur: 3 MND+ - Utrecht

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik vanaf de eerste week van maart op zoek naar een twee Freelance DevOps Specialisten. Op dit moment missen ze de huidige kennis om het plan uit te voeren om 2 CI/CD pipelines te realiseren. Daarom zijn ze op zoek naar specialisten om ze te helpen met het platform te automatiseren, verbeteren en verder te knutselen. Ben jij een zelfstandige specialist die het leuk vindt om die platformen verder te realiseren en ben je vanaf maart beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
CI/CD Pipeline Specialist
Adviserende rol en meewerkend
Pro actieve houding


Aanbod:

Regio: Amersfoort
Start: 02-03
Duur: 3 MND+
Werkweek: 3 dagen on site
Uren: 32 – 40 uur
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Utrecht