Vacature Functioneel Applicatiebeheerder - Velsen-Noord

Velsen-Noord

 • ViVa! Zorggroep
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor ons hoofdkantoor de Grote Hout te Velsen zoeken wij ter aanvulling op het team proces en applicatiebeheer (in totaal 3 collega's) een nieuwe collega om het team, dat gespecialiseerd is in het proces en functioneel beheer van AFAS, te versterken. Binnen ViVa! Zorggroep wordt AFAS gebruikt als hoofdapplicatie voor alle processen van bedrijfsvoering. Doelstelling is om alle processen zoveel als mogelijk in AFAS uit te voeren. Om deze applicatie goed te laten draaien zoeken we een collega die het proces, de functionaliteit en de techniek kan verbinden en verder kan inrichten, zowel in de applicatie zelf als ook over de applicatie en de processen heen. Omdat je hier goed thuis in bent en hier een duidelijke visie op hebt, doe je dit op proactieve basis. Tevens vang je vragen af van gebruikers, je werkt updates bij en denkt actief mee met de afdelingen om de eindgebruiker optimaal te ontzorgen. Daarnaast werk je actief aan het verbeteren van de interactie tussen AFAS en aan AFAS gekoppelde andere applicaties.
Het is de bedoeling dat je dicht op de business gaat werken. Het begrijpen van de taal van de gebruiker is belangrijk en jij draagt dit met verve uit middels het geven van presentaties/workshops op de werkvloer. Onze processen kunnen complex zijn in hun onderlinge samenhang, maar jij bent in staat om dit te vertalen naar integrale werkprocessen in AFAS. Tevens werk je in een jong en fris team dat samen met jou graag het verschil wil maken voor de collega's in de zorg. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling financiën. Hier valt ook onder de afdelingen financiële administratie, personeels- en salarisadministratie en zorgadministratie, alsmede informatievoorziening en planning & control. Daarnaast heb je uiteraard veel contact met de afdeling ICT. Kortom, een gave uitdaging binnen een organisatie die vooruit gaat.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een ervaren applicatiebeheerder met een afgeronde HBO-bachelor op ICT-gebied met bij voorkeur ervaring in de gezondheidszorg.
 • Diepgaande kennis van AFAS is een must.
 • Je bent analytisch, zorgvuldig en klantgericht en je bent gewend te werken in een dynamische omgeving.
 • Je werkt bij voorkeur goed samen, maar bent ook zelfstandig zijn in het creëren van oplossingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Velsen-Noord Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velsen-Noord