Vacature Coordinator ICT in klein team op mooie mbo vakschool in Harderwijk

Harderwijk

  • SOMA College Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werken bij het SOMA College betekent werken bij dé mbo vakinstelling in Nederland voor opleidingen in grond-, weg-, en waterbouw. In twee tot vier jaar tijd worden ongeveer 1100 studenten bij ons opgeleid voor een beroep in de infra branche. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus.

Wij zijn op zoek naar een Coördinator ICT (0,8 - 1 fte) 

Hoe is ICT bij ons georganiseerd?
ICT speelt in het onderwijs een hele belangrijke rol. Het team is volop in beweging en het belang en gebruik van ICT zal de komende jaren verder toenemen. Samen met drie andere collega's vorm jij het team ICT binnen de afdeling Bedrijfsvoering. 

Wat houdt je werk in?
Je stuurt het ICT-team op een inspirerende wijze aan, waarbij alle talenten worden benut. Daarnaast stuur je het dagelijks werk aan en plan je ICT projecten waarbij je de voortgang monitort. Je werkt zelf ook mee en hebt een hands-on-mentaliteit. Je bent helemaal thuis in ICT trends en ontwikkelingen en maakt integraal beleid om SOMA naar een hoger plan te brengen. Hierbij is het managen/ ontzorgen van de interne klant en leveranciersmanagement voor jou vanzelfsprekend. 

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting en meerdere jaren werkervaring in het aansturen van ICT- werkzaamheden en service management processen. Je bent resultaatgericht en kan goed communiceren op verschillende lagen. Je technische kennis bestaat uit MS suite Office365, SharePoint, Teams, netwerk- en serverinfrastructuur en (mobiele) telefonie. 

Iets voor jou?
Voor meer informatie neem je contact op met Esther ter Avest, Manager Bedrijfsvoering, tel. 0341-499100. Solliciteren? Mail voor 12 september een korte motivatiebrief met CV naar [email protected] De gesprekken zijn gepland op 17 september aanstaande. 

De arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een maandsalaris conform de cao mbo schaal 10 (max. €4.359). Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting en meerdere jaren werkervaring in het aansturen van ICT- werkzaamheden en service management processen. Je bent resultaatgericht en kan goed communiceren op verschillende lagen. Je technische kennis bestaat uit MS suite Office365, SharePoint, Teams, netwerk- en serverinfrastructuur en (mobiele) telefonie. 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het SOMA College in Harderwijk is dé landelijke mbo vakschool voor de infra. In twee tot vier jaar leidt SOMA College studenten voor mooie en interessante beroepen in de infra. De opleidingen worden aangeboden op niveau 2, 3 en 4.

Leren in de praktijk staat op het SOMA College centraal. Dit betekent praktijklessen met machines op het uitgebreide oefenterrein, practicumlessen in de werkplaatsen en beroepspraktijkvorming bij infrawerkgevers.
Daarnaast krijgen studenten ook theoretische vakken. Hierdoor ontstaat een verantwoorde en stevige basis waarmee zij bij elk infrabedrijf aan de slag kunnen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Coördinator Support in Harderwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Harderwijk