Vacature Manager IT Ontwikkeling - Leiden

Leiden

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Manager IT Ontwikkeling

Als Manager IT Ontwikkeling Bedrijfsvoering stuur je ruim twintig medewerkers aan, verdeeld over vier teams, die verantwoordelijk zijn voor de vernieuwing en ontwikkeling van het applicatielandschap van met name de stafdiensten van het LUMC. Daaronder vallen een aantal high impact ondersteunende diensten als patiëntalarmering, track-en-trace op de operatiekamers en zaken gerelateerd aan capaciteitsplanning, zoals de aanmeldzuilen en de roostersystemen, maar natuurlijk ook de bekende stafafdelingen zoals HRM, financiën en logistiek.

Het ultieme doel is het leveren van een informatievoorziening die niet alleen betrouwbaar is, maar ook klaar voor de toekomst. Als manager heb je hierin een dienstverlenende en kritische rol. Je weet draagvlak te creëren en je mensen mee te nemen in de transitie naar een meer pro actieve werkwijze. Daarnaast onderhoud je contacten met de leveranciers. Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling IT Vernieuwing & Ontwikkeling en rapporteert aan de manager van deze afdeling. Je positioneert de afdeling IT&DI als de vanzelfsprekende partner voor onze bedrijfsvoeringstaken.


Functie eisen Manager IT Ontwikkeling
 • Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding
 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring opgedaan in IT management posities
 • Je hebt ervaring in het leiden van complexe verandertrajecten
 • Je beschikt over de ambitie en daadkracht om jezelf en je team naar een hoger niveau te tillen
 • Je bent gericht op innovatie, weet ontwikkelingen te beoordelen op relevantie en hebt oog voor de belangen van stakeholders
 • Je bent doortastend, resultaatgericht en pro actief
 • Je hebt ervaring hebt binnen een complexe omgeving of een eindverantwoordelijke positie hebt gehad binnen een middelgrote organisatie.

Je kunt je vinden in de sleutelwoorden: persoonlijk, verbindend, nieuwsgierig, ondernemend, doortastend en inspirerend. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!


Bedrijfsprofiel

De wereld verandert: De bevolking vergrijst, het aantal chronische patiënten neemt toe, de medische kosten stijgen, en er is sprake van een spanningsveld tussen technische mogelijkheden en bedreigingen. De gezondheid van de wereldbevolking is één van de grootste uitdagingen van onze tijd. Het LUMC gelooft dat deze uitdaging vraagt om een duidelijke visie en missie. Interactief samenspel tussen onze kerntaken is hierbij onmisbaar.

Binnen het LUMC worden studenten voorbereid op een leven lang innoveren en leren. Onderzoekers laten zich inspireren en toetsen hun bevindingen direct in de praktijk. Patiënten kunnen erop vertrouwen dat zij volgens de meest actuele stand van de wetenschap geholpen worden. Het LUMC gelooft hierbij in genezen maar ook in voorkomen. Door bedrijven en organisaties in de regio en daarbuiten te betrekken maakt het LUMC innovaties en nieuwe toepassingen daadwerkelijk mogelijk. Op deze manier wil het LUMC een voorstrekkersrol spelen in het ontwikkelen van oplossingen van gezondheidsvraagstukken.

Het LUMC is een grote organisatie met ruim 8000 medewerkers, een grote diversiteit en een mensgerichte & collegiale cultuur. Het LUMC wil graag bewust werken aan meer flexibiliteit om zo in te kunnen spelen op de huidige markt.


Arbeidsvoorwaarden

Het LUMC biedt een marktconform salaris, een prettige werkplek en een mooie uitdaging binnen de afdeling IT & DI.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Sita Keilman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden