Vacature Accountmanager Cybersecurity – Utrecht – €50K - €150K OTE

Utrecht

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Wat ga je doen?

Als Accountmanager Cybersecurity ben je het lopende portfolio van de organisatie, om zo de perfecte gesprekspartner te vormen voor klanten uit alle sectoren. Jij moet ontzettend veel nieuwe klanten binnenhalen. Binnen deze sectoren heb je te maken met vijvers aan kwetsbare gegevens en daarom is het extra belangrijk om de onderdelen van de ICT-infrastructuren te beschermen. Met het gebruik van de juiste technieken zet jij je in ter verhoging van de cyberweerbaarheid en met jouw mensenkennis weet je dit perfect te weerleggen op basis van situatie en je gesprekspartner. Hiervoor is het van groot belang dat je weet te schakelen op meerdere niveaus en met name op C-niveau. Er wordt verwacht dat je de organisatie en de business begrijpt en daarmee de commerciële kansen inziet en benut. Lees gauw verder.

Wat wordt jou geboden?

•    Fantastisch vast bruto jaarsalaris van €50K-€150K (OTE)
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een auto, telefoon/laptop
•    Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en sterk aanwezigheid van collegialiteit
•    Sky is the Limit in deze organisatie

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 3 jaar ervaring in relevante sector
•    Ruime kennis op het gebied van Cyber Security, Cloud en Solution selling
•    Goed in het binnenhalen van nieuwe klanten
•    Zelfstandig, gedreven en ervaren

Waar ga je werken?

Als Accountmanager Cybersecurity ben je onderdeel van een team dat bestaat uit alleen maar gedreven mensen, zij allen met het collectieve doel om de Nummer 1 te worden als het gaat om cybersecurity. Deze toonaangevende IT-organisatie is van Nederlandse bodem en heeft de focus op cybersecurity, Ckoud, Hosting en  gericht op organisaties uit alle sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing, Business Services en vele meer. Deze organisatie van grote omvang bestaat uit meerdere businessunits en hierdoor blijft de werksfeer leuk en ontwikkelingsgericht. Samen met je team en de mensen op locatie is er veel samenhang en dit zorgt voor een goede sfeer en betere werkzaamheden. De organisatie beschikt over een stabiele afzet en blijft ze blijven groeien met aanwezige partnerships op strategisch niveau met vele interessante klanten. 

Meer informatie of direct solliciteren?

Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop ''Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Floris opnemen via [email protected] of via (020) 570 8120.  Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen. Kijk op onze website bij ''Recommend a Friend'' voor meer informatie.

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Floris van Hall

Managing Consultant
Gespecialiseerd in IT Professionals
020 5708120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Floris van Hall
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht