Vacature Senior Business Development Manager - Technology Solutions Healthcare - €100K - Rotterdam

Rotterdam

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Wat ga je doen?

Je hebt een sterk bewezen track record met complexe B2B softwareoplossingen voor middelgrote en grote klanten binnen de verticale pijlers waarin deze club actief is. Groot netwerk in Healthcare en dan vooral Verpleeghuiszorgen is zeer welkom. Je zal de helft van je tijd bezig zijn met het netwerken en leggen van nieuwe langdurige relaties met Healthcare bedrijven. Ook ben je veel van je tijd bezig zijn met het identificeren en opvolgen van opportuniteiten, dit houdt in het onderhouden en uitbouwen van klantencontacten op strategisch niveau binnen alle lagen van een zorg organisatie. Deze club bestaat 10 jaar en heeft ontzettend veel klanten en bedrijven geholpen om naar de top te komen. Werk jij graag met technologische solutions die op dit moment nog uniek zijn binnen de zorg? Lees dan snel verder want ze hebben al miljoenen aan investeringen ontvangen van grote clubs!

Wat wordt jou geboden?

•    Een zeer ruim salaris met prachtige bonussen (Vast €6500,-)
•    Prachtige secundaire voorwaarden + Auto, laptop & telefoon van de zaak
•    Leuke mensen, prachtige locatie en veel groeimogelijkheid zowel persoonlijk als op business
•    Gedreven partij met mensen en technologie die als kool meegroeien
•    Unieke solution en service

Wat wordt er van jou verwacht?

•    5 + jaar ervaring verkopen van Software in Healthcare
•    Groot netwerk in Healthcare en dan met name in de verpleeghuiszorg
•    Bewezen resultaten in de sales
•    Een bewezen businessman die voor new business en groei gaat

Waar ga je werken?

Als business development manager Software kom jij te werken bij een toonaangevende organisatie op het gebied van Technology Solutions die een prachtig portfolio aan klanten heeft en wil uitgroeien binnen Healthcare in het begin voornamelijk de verpleeghuiszorg. Jij zal veel op pad zijn voor dit bedrijf waarbij succes en service hoog in het vaandel staan. Het hoofdkantoor is voorzien van alle gemakken die ten goede komen van de dynamische werksfeer die daar heerst. Denk hierbij aan uitgebreide lunches, activiteiten een rustgevende werkplek om jezelf op te laden en successen worden ten allen tijden samen gevierd in een informele sfeer. Het betreft een jonge organisatie opgericht na 2000 waarbij ze veel doorgroeimogelijkheden bieden en ruimte voor ontwikkeling. Reageer nu!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ‘solliciteer op deze vacature’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Floris via [email protected] of via (020) 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen! Kijk op de website bij ‘Recommend a Friend’ voor meer informatie.

Locatie

Rotterdam
Contactpersoon

Floris van Hall
Managing Consultant
Gespecialiseerd in IT Professionals
020 570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Floris van Hall
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam