Vacature Accountmanager Buitendienst - Regio Rotterdam

Rotterdam

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager Buitendienst - Regio Rotterdam

Wat ga je doen?

Ben jij een echt sales-persoon die als de beste weet hoe die klanten moet overtuigen? Schrik jij niet af van veel klanten op een dag, maar zie jij dit juist als een uitdaging? Heb je daarnaast een technische studie gevolgd, heb je affiniteit met techniek en ben je geïnteresseerd in stoom? Dan is dit bedrijf opzoek naar jou!
Dit bedrijf is een wereldleider in stoom. Naast stoom zijn chemie en voeding ook belangrijke onderwerpen die aan bod komen. Binnen deze functie zal jij je zowel bezighouden met het aangaan van nieuwe relaties, als het onderhouden van huidige relaties. Momenteel heeft het bedrijf ruim 100 klanten in het klantenbestand, aan jou de taak om deze fors uit te breiden! Een groot deel van de tijd zal je dan ook onderweg zijn naar de klant. Maar voor jou is dit geen probleem, aangezien jij makkelijk contacten legt en met iedereen wel een praatje kan maken. Klinkt dit als een interessante functie voor jou? Lees dan snel verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een uitstekend salaris op basis van ervaring dat kan oplopen tot €65K per jaar
•    Een functie als accountmanager waarbij je zowel klanten  waarbij je veel klanten zal bezoeken
•    De kans om te werken in een groeiend bedrijf actief binnen de Benelux

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Een afgeronde HBO-studie in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechanica
•    Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
•    Een commerciële instelling en een sterke technische drive

Waar ga je werken?

Het kantoor is gevestigd in de buurt van Rotterdam, maar hier zal jij niet veel zijn. Jij zal namelijk zoveel mogelijk op pad zijn om klanten te bezoeken. Wel is het een vereiste dat je maximaal 50 km van het bedrijf vandaan woont. Het bedrijf waar jij voor komt te werken is onderdeel van een internationale organisatie gevestigd in zestig landen. Sinds 2013 zijn ze ook actief werkzaam in Nederland. Op de Nederlandse vestiging werken elf werknemers. Samen met vijf andere Sales Engineers in de buitendienst gaan jullie ervoor zorgen dat zowel de omzet als afzet flink zullen toenemen!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ‘solliciteer op deze vacature’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Katy Goldman via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Dan stellen wij daar interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Regio Rotterdam

Contactpersoon

Katy Goldman

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales Engineering

+31 20 570 8120
[email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.417 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Katy Goldman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam