Vacature Accountmanager Buitendienst - Regio Den Bosch

Den Bosch

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager Buitendienst - Regio Den Bosch

Wat ga je doen?

Heb jij een technische HBO-studie gevolgd? Weet jij hoe je business moet genereren en heb je vijf jaar relevante werkervaring? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Dit bedrijf is een wereldleider in conditiebewakingstechnologie. Het levert al vijftig jaar hoogwaardige oplossingen voor conditiebewaking aan de industrieën wereldwijd. Ze zijn erg gepassioneerd in wat ze doen. De volledige focus ligt op het ontwikkelen van producten van wereldklasse voor betrouwbaarheid en onderhoud van wereldklasse. Dit maakt onderscheidt hun van andere leveranciers.
Ze zijn opzoek naar een Sales Engineer op tactisch niveau die meer business gaat genereren voor het bedrijf, waarbij de focus ligt op marketingcommunicatie. Ze zijn onderdeel van een familiebedrijf in de trilling meting. Ze zitten in de zware industrie, waarbij kan worden gedacht aan chemie, petrochemie, papier en staal, de maritieme markt en de offshore.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een uitdagende sales-functie
•    Een klein bedrijf met een hechtteam
•    Een duurzaam bedrijf waar jij voor komt te werken

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
•    Een HBO-studie in de richting van werktuigbouwkunde, elektro of mechatronica
•    Een commerciële instelling en een technische achtergrond

Waar ga je werken?

Je komt te werken op het hoofdkantoor in de buurt van Den Bosch. Hier werken 10 medewerkers, waarvan 4 op de sales-afdeling en 4 als binnendienst. Het team bestaat uit een hecht team waar een goede sfeer hangt. Jaarlijks gaan ze een weekend wegje ergens in Nederland, België of Luxemburg. Het bedrijf biedt een breed opleidingstraject met diverse cursussen om de nodige vakkennis binnen te krijgen.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ‘solliciteer op deze vacature’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Katy Goldman via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Dan stellen wij daar interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Regio Den Bosch

Contactpersoon

Katy Goldman

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales Engineering

+31 20 570 8120
[email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Katy Goldman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch