Vacature Application Engineer Lithografie | HBO WO - Eerbeek

Eerbeek

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de werkgever:
 • Wij zijn internationaal marktleider in precisiemetalen.
 • Ben jij een Application Engineer?
 • Heb je ervaring met Lithografie?

Vaste baan: Application Engineer Lithografie | Elektrochemie | 3.500 - 4.700 | Application Engineer

Onze onderneming is internationaal marktleider op het gebied van precision metal. Wij zijn als geen ander in staat om op grote schaal en met hoge precisie halffabrikaten te produceren. Daarnaast streven we naar excellentie in alles wat we doen: daarom staat procesverbetering centraal op onze agenda.

Binnen ons team is er een goede sfeer, waarin iedereen zich volop inzet om onze doelen te bereiken. Innovatie, visie en daadkracht zijn centrale begrippen binnen onze organisatie.

Wat houdt de functie precies in?:

Voor de vacature als Application EngineerEerbeek Elektrochemiega je het volgende doen:

In deze functie met name verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die en komen kijken bij de functie van Application Engineer. Hierbij is het erg van belang dat je ervaring hebt met elektrochemie (lithografie is een must). Deze kennis zal je ook nodig hebben voor het goed uitvoeren van de werkzaamheden voor de desbetreffende functie.

Verder zou je in deze functie te maken kunnen krijgen met onze zeer geavanceerde en hightech productieomgeving met de optimalisatie van lithografieprocessen- en machines, zodat niet alleen de dagelijkse problematieken worden opgelost maar wij ook op lange termijn effectief en efficiënt kunnen blijven produceren. Het doorlopend analyseren en structureel oplossen van productieproblemen, het realiseren van procesverbeteringen of het succesvol in productie brengen van nieuwe processen of machines, jij draait er je hand niet voor om.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Application Engineer, die past in deze rol.

Waar je als Application Engineer Lithografie aan moet voldoen::
 • Ervaring met elektrochemie (lithografie is hierbij een must);
 • Ook heb je een technische opleiding afgerond (HBO / WO / PhD);
 • Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Eerbeek, Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort en Enschede.
Wat deze werkgever uit Eerbeek jou biedt:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.700. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer vandaag nog:

Deze vacature is ook interessant voor kandidaten die interesse hebben in Application Engineer application, application engineer of applicatie engineer.

We nodigen graag ook kandidaten uit de omgeving van Eerbeek uit, denk aan Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en ook Groenlo. En woon je in Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen dan is het ook dichtbij. Maar solliciteer ook wanneer je woont in Wolfheze, Nijkerk of Tiel. Ook Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk liggen dichtbij. Tot slot de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem die wat locatie betreft ook prima zijn.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.700 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Eerbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eerbeek