Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorgsector | Nedap Ons - Linschoten

Linschoten

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Wij ontzorgen zorginstellingen met onze eigen applicatie.
 • Wil jij problemen van onze klanten verhelpen?
 • Heb jij ervaring in de zorgwereld?

Vaste baan: Applicatiebeheerder | Zorg | 2.400 - 2.900 | Applicatiebeheerder

We zijn een klein, maar snel groeiend implementatie en adviesbureau in de zorg. Wij zijn specialist in het gebruik maken van onze software.
Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed. 

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Applicatiebeheerder Linschoten Zorg ga je het volgende doen: 

Naast het aanspreekpunt voor meer dan 250 zorginstellingen sta je altijd klaar voor je collega’s. Onze implementatiespecialisten weten je gemakkelijk te vinden. Je helpt ze bij het klaarzetten van nieuwe inrichtingen, het maken van handleidingen, templates, briefsjablonen en alles wat de klant ondersteunt.

Met al deze inkomende vragen lukt het jou gemakkelijk om prioriteiten te stellen en goed en duidelijk te blijven communiceren. Kom je er even niet uit, dan weet je exact hoe je verwachtingen kunt managen en afstemmen wanneer je een antwoord hebt.

Samengevat ben jij de persoon die klanten én collega’s blij wilt maken. Je bent namelijk de probleemoplosser en communicatieve schakel bij ons op kantoor.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Applicatiebeheerder, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • Interesse in zorg & ICT: Je houdt van de zorgwereld en hebt bij voorkeur ervaring met onze software.
 • HBO/WO werk- & denkniveau: De studierichting maakt ons niet zo veel uit, maar bij voorkeur heb je minimaal een HBO opleiding afgerond.
 • Talent in klantcontact: Je bent een hardwerkende probleemoplosser die het heerlijk vindt om klanten een glimlach op hun gezicht te bezorgen.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: Je bekijkt altijd hoe jij iets aan een situatie kunt doen in plaats van de schuld aan een ander te geven.
 • Ambitieus en leergierig: Jouw honger naar kennis houdt nooit op. Je houdt ervan om nieuwe dingen compleet te doorgronden, zodat je jouw kennis kunt delen met anderen.
 • A-player: Je bent slim, gedreven en je bent niet bang om initiatief te nemen;
 • Praktisch ingesteld: Je bent zeer praktisch ingesteld, werkt graag stevig door en weet hoe je overzicht kunt houden wanneer er meerdere taken op je afkomen.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je woont in de omgeving van Woerdense Verlaat, Gouda, Alphen aan den Rijn, Utrecht en Nieuwegein. 
Het aanbod van deze werkgever uit Linschoten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.400 tot Euro 2.900. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Je krijgt een laptop van de zaak. Je krijgt een telefoon van de zaak.

Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. 

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Applicatiebeheerder Applicatiebeheerder, applicatie beheerder of application engineer. Ook applicatiebeheer of Functioneel beheer zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Linschoten is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen en Bunnik. Daarnaast zijn Maarn, Baarn, Soest en Vleuten ook prima. En aan de andere kant zijn Zeist, De bilt en Soestduinen ook prima te doen. En solliciteer ook wanneer je woont in Breukelen, Driebergen, Houten of Woerden. Vanaf de woonplaatsen Gouda, Veenendaal en Amersfoort is onze vestiging ook prima te berijden.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. 
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 2.900 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Linschoten
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Linschoten