Vacature Office 365 – Sharepoint Consultant - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent een ervaren consultant op het gebied van Office 365 en Sharepoint. Toch geeft je huidige functie je niet voldoende uitdaging meer. Je op zoek bent naar een bedrijf waarin jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf kunt blijven ontplooien aan de hand van opleidingsmogelijkheden. Je bent van nature leergierig en wilt niets missen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Office 365 en Sharepoint. Spreek bovenstaande omschrijving je aan? Dan is deze job op jouw lijf geschreven!

Dit bedrijf is gevestigd in het zuiden van Nederland. Ze zijn zowel op zoek naar ervaren senior als junior consultants die hun kennis willen verbreden. Dus ook als je nog geen verstand hebt van techniek maar je wel wilt gaan ontwikkelen op dit gebied kun je hier terecht. Deze Microsoft Gold Partner hecht veel waarde aan zelfontplooiing en het bieden van diverse interne opleidingsmogelijkheden. De werkzaamheden liggen vooral op het ontwikkelen van oplossingen voor overheidsinstellingen en gemeenten.

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar een junior of senior Office 365 – SharePoint Consultant. Ze zoeken een nieuw teamlid dat zowel ervaren als leergierig is. Je pakt nieuwe ontwikkelingen snel op en gaat interne opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen verbeteren niet uit de weg. Daarnaast ben je in staat om zowel technische als functionele adviezen te kunnen waar je binnen jouw vakgebied mee te maken krijgt. Je hebt een klantgerichte instelling en een uitstekend analytisch vermogen. Daarnaast vragen ze ook:

Naast diverse interne kennissessies en opleidingsmogelijkheden biedt dit bedrijf ook een uitdagende en prettige werkomgeving. Je omringt je met leuke collega’s en kunt blijven werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden ze ook:

 • ervaring als senior of junior consultant
 • leergierige, oplossingsgerichte en klantgerichte instelling
 • flexibele team-player
 • je kunt complexe vraagstukken specificeren
 • uitstekend analytisch vermogen
 • salaris conform ervaring en groeipotentie
 • leaseauto of reiskostenvergoeding
 • contract voor onbepaalde tijd
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • leuke groep collega’s
 • veel interne opleiding en doorgroeimogelijkheden
 • diverse teamuitjes en activiteiten

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Office 365 Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht