Vacature Azure DevOps Engineer - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
  • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De Cloud lijkt het nieuwe goud. Iedereen wil het hebben, maar veel bedrijven zijn nog zoekende. Het feit dat veel bedrijven denken dat je op de Cloud verder kunt met business-as-usual frustreert jou, omdat je weet dat er zo veel meer mogelijk is. Er kan zoveel voordeel behaald worden met het goed inrichten van de nieuwe omgeving, of het automatiseren van processen.

Je wilt graag werken bij een bedrijf die dit snapt, en die zich enkel focust op projecten die aan de frontlinie van Cloud (AWS of Azure) zitten. Collega’s die het snappen, klanten die het snappen en Management dat het snapt.

Een andere beweegreden om voor deze club te kunnen gaan, is dat je wellicht op dit moment in een bedrijf zit wat niet (genoeg) vooruit kijkt, of zelfs stilstaat. Je wilt liever samen met collega’s bouwen aan wat moois.

Als je jezelf hierin herkent als Azure Devops Engineer en veel bezig bent met CI/CD, dan zou deze club wel eens bij jou kunnen passen. Het is een snel groeiende Multi-Cloud Partner die zich enkel richt op Cloud-Only projecten. Ze focussen zich veel op ‘Empowerment’ vraagstukken, wat inhoudt dat ze kritisch kijken naar het IT landschap, en adviseren en implementeren om voor hun klanten zo veel mogelijk voordelen te halen uit hun Cloud.

Ze groeien snel; in de 7 maanden dat ze bestaan zijn ze uitgegroeid naar zo’n 20 zeer ervaren mensen op het gebied van Azure en AWS. Ze bieden dus de mogelijkheid om met hun mee te groeien, en om te pionieren binnen verschillende gebieden in de Cloud. De mensen die ze zoeken zijn gedreven, maar bescheiden. Er wordt een helder plan gemaakt om samen met jou te zorgen dat je komt waar je wilt zijn.

Een passie voor de Cloud, en dat je het leuk vindt om te pionieren en mee te groeien. Natuurlijk heb je al ervaring met Continuous Integration en Continuous Development, maar of dat 2 of 5 jaar is, maakt ze wat minder uit. Je kunt er bijdragen en leren, of je nou Medior of Senior bent.

Ervaren collega’s waarvan je kunt leren. Iedere vrijdag gezamenlijk op kantoor voor kennissessies, Battle of the Clouds en een afsluitende borrel. Daarnaast ontwikkelen ze samen met jou een 2-jarig opleidingsbeleid om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt.

Hiernaast bieden ze een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoogte hiervan hangt natuurlijk sterk af van jouw ervaring, maar kan oplopen tot zo’n € 75.000,- per jaar.

Ben jij klaar voor de volgende stap in de Cloud? Bel dan naar Marijn de Groot via 020-2440 330 of mail [email protected] om een afspraak in te plannen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.250 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Engineer in Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht