Vacature Functioneel Consultant Office 365 Consultant - Rotterdam

Rotterdam

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bouwt graag mee aan mooie IT-oplossingen die het leven van de eindgebruiker gemakkelijker maken. Daarbij vind je Office 365 en dan met name Teams geweldige platforms om dit op te bereiken. Dit doe je liefst samen met collega’s die er net zo in staan. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij een uitdagende job voor je, met voldoende kansen om jezelf verder te ontplooien.

Als Functioneel Consultant denk je actief mee over de wijze waarop Office 365  succesvol kan worden ingezet. Je inventariseert en analyseert de bevindingen en vertaalt dit naar een doordacht model. Vervolgens bouw je de passende en goed werkende oplossing voor de klanten. Je maakt hierbij gebruik van de standaard mogelijkheden van het Office 365 framework. Je werkt samen binnen een team van ontwikkelaars, (business)consultants en Scrum Master om projecten tot een succes te maken. Altijd met het doel om onze klanten echt verder te helpen met mooie, goed werkende oplossingen.

Een leuke en dynamische baan binnen een fijn team, waarin met plezier aan projecten wordt (samen)gewerkt. Uiteraard bieden zij een mooi salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren zij graag in jouw persoonlijke groei door middel van opleiding, training en coaching. Deze partij is een mensgericht bedrijf, wat onder andere betekent dat er voldoende flexibiliteit in werkzaamheden en werktijd is; jouw work/life balance kan zo goed mogelijk worden ingericht.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via 0202440334

 • HBO werk- en denkniveau m.b.t. informatica
 • Kennis en ervaring op het gebied van Office 365 en dan met name SharePoint/Teams en Azure
 • Relevante MS certificeringen en plezier in de dynamiek van Microsoft ontwikkelingen
 • Je bent oplossingsgericht, klantgericht en gelooft in co-creatie
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Office 365 Consultant in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam