Vacature Cloud Native DevOps Engineer - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij bent een DevOps Engineer die al een aantal jaren ervaring heeft met Infra & Cloud, en de laatste tijd al bezig is met Automation en zaken als Infrastructure-as-a-Code. In deze functie ga je projecten draaien bij grote klanten zoals ING of Achmea, maar ga je ook meehelpen aan het uitbouwen van de Cloud Unit.

Dit bedrijf heeft al een bewezen Track Record in Netwerken, maar willen nu ook de Public Cloud unit uitbouwen. Ze hebben grootse plannen en hopen eind volgend jaar een mannetje of 15-20 te hebben binnen deze unit. Omdat jij nummer 3 zal zijn wordt je nauw betrokken bij het opbouwen van de Unit.

Het is een hele pragmatische en platte club, die het belangrijk vindt dat jij als collega een project doet waar je zelf energie van krijgt. Op die manier motiveren ze hun mensen om snel stappen te kunnen maken.

Zou je hier meer over willen weten? Mail dan naar [email protected] of bel naar 020 – 2440 330 voor meer informatie.

 • Minimaal 2 jaar ervaring met Public Cloud (AWS, Azure of GCP)
 • Ervaring met DevOps, Containerization, CI/CD pipelines, IaC, etc.
 • Een ondernemend karakter en een flinke portie ambitie
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een ontwikkelplan gebaseerd op jouw ambities
 • Verschillende projecten bij grote clubs
 • De mogelijkheid om mee te bouwen en mee te groeien met deze unit

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht