Vacature Software Engineer (ICT) - Giessen

Giessen

Nutrilab B.V.
 • Nutrilab B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat voedingsmiddelen voor mensen en dieren analyseert; je gaat in een enthousiast projectteam meebouwen aan een volledig nieuw LIMS (Laboratorium Informatie Management Systeem) en dit beheren en door ontwikkelen voor ons lab.

De functie:
Ontwerpen, programmeren en configureren van het LIMS, dat uit diverse software-onderdelen bestaat. Het is niet alleen jouw uitdagende taak om het nieuwe LIMS te bouwen en te implementeren, maar ook om het systeem vervolgens te beheren en continu aan te passen naar de zich voortdurend evoluerende IT-behoeften binnen het bedrijf en het zo up-to-date te houden. Je bedenkt effectieve en efficiënte oplossingen die je na goedkeuring vervolgens planmatig gaat ontwikkelen, testen, implementeren en documenteren. Je rapporteert hierbij aan de technisch manager. Een grote groep LIMS-gebruikers én klanten profiteert dagelijks van jouw ingenieuze oplossingen!
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Wij zoeken enthousiaste mensen die een positieve bijdrage leveren aan ons team. Je werkt nauwkeurig, je zoekt uitdaging en bent creatief. Verder herken je je in het onderstaande profiel:
 • Een diploma Hbo Informatica (of gelijkwaardig) of een HLO-diploma met minimaal 1 jaar relevante werkervaring in het beheren en programmeren van LIMS-systemen, bij voorkeur StarLIMS™.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent resultaatgericht, leergierig en flexibel.
 • Je hebt een passie voor ICT en wil deze in de praktijk brengen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 40 uur p/w
32-uur is ook een optie.
Overige info Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk salaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige en collegiale werksfeer.
 • De uitdaging om mee te bouwen aan een modern en dynamisch lab met als missie voedselveiligheid én kwaliteit.
De software waar je mee gaat werken:
De StarLIMS™ -interface is  volledig programmeerbaar, m.b.v. ingebouwde wizards ga je schermen designen; je gaat actiescripts programmeren in verschillende talen, o.a. JScript, StarLIMS Scripting Language (SSL) en SQL.
Ook de onderliggende SQL-databases ga je configureren. Verder ontwerp en bewerk je report templates m.b.v. Crystal Reports™.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] , voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaride Koolen via 0183-446481.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Consumenten en overheden stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de veiligheid van voedingsmiddelen. Bedrijven actief in de productie van voedingsproducten (voor mens en dier) werken hard om voedselveiligheid te garanderen. Ze worden daarbij ondersteund door gespecialiseerde bedrijven zoals Nutrilab.

Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium met een heldere visie op voedselveiligheid. Dankzij een klantgerichte aanpak en voortdurende investeringen in kennis en technologie heeft Nutrilab zich kunnen ontwikkelen als partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Giessen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Giessen