Vacature Software Tester - Technische Automatisering & Informatisering - Amsterdam

Amsterdam

Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor onze divisie Technische Automatisering & Informatisering zoeken we versterking. Voor onze automatiseringsprojecten  zijn op zoek naar iemand die middels testen onze applicaties helpt te toetsen en te verbeteren. Dit zal in de essentie gaan om testen tegen kort-cyclisch, iteratieve ontwikkelde software op basis van requirements.
De applicaties waar je aan zal werken zijn gericht op de besturing, monitoring, bediening en visualisatie van vitale processen voor bruggen, sluizen, tunnels, fabrieken en gebouwen.
Onze Testers hebben het scherpst voor ogen hoe een nieuwe applicatie, feature of ander product aansluit bij klantwensen in onze industriële-, infra- en en bouwsector. Als specialist sla je letterlijk de brug tussen techniek en business behoeften en bent daarmee één van de belangrijkste leden in het DevOps-team bij Croonwolter&dros.
Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten binnen het project. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het analyseren van de testbasis, het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de testgevallen/testcases en het opstellen van testdocumentatie en rapportages. Je vormt daarbij de spil tussen de projectmanager, business analisten, lead engineers, software ontwikkelaars en de eindgebruikers. Als Tester draag je tevens de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van gebruikers tijdens de acceptatietesten.
Je bent procesverantwoordelijke (o.a. regie, coördinatie en uitvoering) voor de testuitvoering, bevindingenbeheer en testevaluatie (uitvoering van realisatie-, assemblage-, acceptatie-, integratie-, regressie-, performance-, - en certificatietesten, formulering testrapporten, afgifte vrijgaveadvies, beheer testware).

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk & denkniveau, minimaal mbo diploma;
 • Ervaring in een vergelijkbare rol bij een technische dienstverlener (in de technische sector heeft een sterke voorkeur maar is zeker geen must)
 • In staat om creatieve passende oplossingen te bedenken en te pitchen gericht op maximale  effectiviteit  en efficiëntie.
 • Communicatief in staat om in technisch team een actieve rol te kunnen spelen;
 • Je werkt graag in multi-disciplinaire (SCRUM) teams;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en propactiviteit;
 • Je bent als Tester (bewezen) in staat om een totaal systeem te kunnen overzien, dit in tegenstelling van een gespecialiseerde programmeur bijvoorbeeld;
 • Ben jij gedreven, nieuwsgierig en wil jij leren in de praktijk en van elkaar?
 • Kennis van testmethodieken en –technieken, bv TMap
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
 • Je bent woonachtig in regio Amsterdam of op bereisbare afstand;
 • Je vindt het leuk om met je collega's af en toe een potje tafelvoetbal te spelen of een potje te flipperen.

lees meer

Overige info
Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.
Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
- Winstafhankelijke uitkering
- Pensioenregeling PMT
- Fietsplan
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.


Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met Randy Bruijntjes op telefoonnummer 06-12635815 of [email protected]

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

www.croonwolterendros.nl | LinkedIn | Facebook | Twitter | YouTube

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Naast een plezierige werksfeer, biedt Croonwolter&dros je een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, fietsplan, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een pensioenregeling. Daarnaast biedt Croonwolter&dros je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Croonwolter&dros, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.
Onze Technische Automatisering & Informatisering afdeling in Amsterdam bestaat uit circa 25 enthousiaste mensen. Het betreft een hecht, divers ervaren team waar je deel van gaat uitmaken. De sfeer is zeer infomeel doch professioneel. Iedereen heeft ergens wel een passie binnen de technische automatisering/ICT en men deelt daar ook veel plezier en kennis

lees meer

Contactpersoon Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam