Vacature Scrum Master bij Alliander - Arnhem

Arnhem

Alliander
 • Alliander Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij bent DE scrum master die het voortouw neemt en die graag aan de slag wil met meerdere scrum teams binnen ons IT domein om samen de beste inzichten te realiseren. Deel dan jouw energie als scrum master bij Alliander!

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

 • Als scrum master maak je het mogelijk dat het team de focus heeft om de doelen te bereiken. Daartoe motiveer je het team, faciliteert het scrum proces en communiceert met de omgeving van het team. Jij zorgt dat niets het team in de weg staat om professioneel en gedegen werk te kunnen verrichten.
 • Je bent een passievolle ambassadeur van het agile werken met oog voor bestaande structuren en tegelijk actief in het uitdragen van de agile principes. Je draagt pro-actief bij aan het agiliseren van Alliander.
 • Als team dragen we het Alliander Agile Manifesto uit en verbeteren we samenwerkingen aan de hand van deze principes. Zo bevorderen we de Agile Transformatie en creëren we awareness zowel bij IT collegae als aan de business zijnde;

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Jij zet je energie in op onze IT-afdeling, met recht een afdeling van formaat. Met 700 IT-collega’s vorm jij het technologische epicentrum van waaruit we de energietransitie faciliteren en versnellen. Hier laten we de virtuele en fysieke wereld samensmelten. En we vertalen nieuwe technologie in kansen en mogelijkheden voor Alliander. Bijvoorbeeld digitale oplossingen voor meer klantgemak, datagedreven netbeheer en excellent uitgevoerde operationele processen. Daarbij werken business en IT steeds nauwer met elkaar samen.

Zowel vakinhoudelijk als sociaal is er veel ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Van het introduceren van nieuwe concepten als integratie, Continuous Delivery & Improvement en micro-servicemanagement tot het organiseren van gezellige borrels en vakmiddagen. Als IT-professional krijg je de ruimte om je werk in te richten en uit te voeren zoals jij dat prettig vindt. Output, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken staan daarbij centraal.

Jouw Arbeidsvoorwaarden

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):

 • tot wel € 5.601,- (schaal 9 of 10) bruto per maand.
 • op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen, er extra verlofdagen van kopen of storten in je pensioen.
 • een vergoeding van 70% van het wettelijk minimum loon over de ouderschapsverlofuren. Dit geldt bij het opnemen van ouderschapsverlof na 1 jaar dienstverband.
 • elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof. Dit verlof kan je opnemen of maximaal 10 jaar sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical.
 • een duurzaam inzetbaarheid budget van € 500,-. Deze kun je inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.
 • een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt.
 • een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.
 • Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.
 • een NS Business Card of als je met de auto reist een kilometervergoeding.
 • een bruto bijdrage van € 360 en kortingen bij afname van een aanvullende verzekering als je een collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea hebt.
 • een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.

Bij Alliander verbaas je je over de fijne arbeidsvoorwaarden. We hebben ze hier voor je op een rij gezet https://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden.


Jouw achtergrond

Wat vragen we van je? De Agile manier van werken zit jou als gegoten. Samen mooie oplossingen bouwen en met en van elkaar leren? Daar krijg jij energie van. Door jouw enthousiasme – gecombineerd met een leuke eigenwijsheid – ben je een inspiratie voor de rest van het team. Wat breng je verder mee voor deze vacature?

 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding;
 • Scrum master gecertificeerd (PSM of CSM)
 • Kennis van scaled Agile zoals SAFe
 • Agile tools als Jira, Trello of Pivotal
 • Beschik je over minimaal 3 jaar recente aantoonbare werkervaring als scrum master
 • Je hebt een sterke affiniteit met techniek/OT/IT ;
 • Kennis van de energiesector is een pré

Jouw actie
We hebben ruimte voor jouw energie! Solliciteer op deze vacature!

Meer informatie over de selectieprocedure? Contact Sven Eissens, Corporate Recruiter, via [email protected]

Goed van start gaan

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Om je er een duidelijk beeld bij te geven, verwijs ik je graag naar https://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden/informatie-screening/ Hier kan je er alles over lezen.

Recruiter

Sven Eissens

Telefoonnummer:

+31 (6) 15388993

lees meer

Bedrijfsomschrijving Alliander bereidt zich voor op haar rol en taak als netwerkbedrijf van de toekomst; door via innovatie snel slimme oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen waarmee we de maatschappelijke kosten van onze energievoorziening beperken en waarmee iedereen onder gelijke condities toegang houdt tot betrouwbare, bereikbare en duurzame energie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem