Vacature IT Support Engineer - Oud Gastel

Oud Gastel

Innovend
 • Innovend Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Freelance / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen en heb jij rijke ervaring op het gebied van automatisering? Een mooie baan bij één van de grootste MKB parels uit West-Brabant? Innovend Vending Solutions is vanwege een sterke en gezonde groei op zoek naar een:
 
IT SUPPORT ENGINEER

Aantal uren per week: Fulltime (40 uur)
Locatie: Roosendaal
Salaris: In overleg
 
Met een verse bak koffie start de dagelijkse stand-up. Waar richt je je vandaag op, hoe is het gisteren verlopen? Wat zijn de problemen die acuut aandacht nodig hebben? Welke hadden voorkomen kunnen worden en waar kunnen jullie elkaar een handje helpen? 
Er staat een hele mooie uitdaging voor jou klaar! Je bent een uitbreiding van de spil binnen onze IoT vending machines omgeving welke centraal wordt beheerd vanuit ons online portal. Samen met de developers gaat dit gepaard met het bedenken van verschillende support tools voor onze distributiepartners, het meedenken hoe we bepaalde issues automatisch kunnen detecteren en verhelpen zonder manuele tussenkomt, verbeteren van update processen, testen van de software en het beschrijven en automatiseren van verschillende processen. Daarnaast houd je je hands-on ook bezig met het dagelijks afhandelen van de support. Ook maak je gebruik van jouw communicatieve en sociale vaardigheden, je bent namelijk DE schakel tussen onze klanten, distributeurs en onze organisatie. Wij werken zowel nationaal als internationaal, dus de communicatie verloopt grotendeels in het Engels.
 
Waarom Innovend?
De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en samen met onze distributie partners verkopen we onze oplossingen in de meeste Europese landen en op korte termijn ook in Noord Amerika. We bedenken, bouwen en bieden support aan onze smart vending oplossingen in 5 verschillende branches. Denk hierbij aan: Farmer/Catering, IT vending, Industrie, pakket leveringen en retail/airports. Alle machines worden via ons online Vending Web Portal gemonitord en beheerd.
 
Ook voor jou liggen er volop kansen! Je kunt meegroeien en meedenken met alle activiteiten die bij Innovend nog op de rol staan. We willen graag voorop lopen, het is dus belangrijk dat je buiten de gebaande paden kan en wilt werken! Innovend heeft een hecht team, bestaande uit 12 medewerkers. We kennen een informele sfeer en zowel met onze klanten als met onze mensen zijn we op zoek naar een lange termijn relatie. We investeren veel en stimuleren daarom ook persoonlijke ontwikkeling bij onze mensen.

lees meer

Functie-eisen Je kan je goed verplaatsen in de eindgebruiker, maar vindt het ook heerlijk om je vast te bijten in processen, die te beschrijven en werkbaar te maken en te houden. Daarnaast heb je ruime kennis/ervaring met meerdere van deze onderdelen:
 • Linux- en Windows Systemen;
 • Rapportages en databasebeheer;
 • Arduino en Besturingselektronica;
 • IoT omgevingen: Raspberry, php en javascipt;
 • Ervaring met projecten en affiniteit met SCRUM.
 
Wil jij met ons meegroeien?
We leren jou en jouw ambities graag kennen. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 3 dagen contact met je op.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en samen met onze distributie partners verkopen we onze oplossingen in de meeste Europese landen en op korte termijn ook in Noord Amerika. We bedenken, bouwen en bieden support aan onze smart vending oplossingen in 5 verschillende branches. Denk hierbij aan: Farmer/Catering, IT vending, Industrie, pakket leveringen en retail/airports. Alle machines worden via ons online Vending Web Portal gemonitord en beheerd.

Ook voor jou liggen er volop kansen! Je kunt meegroeien en meedenken met alle activiteiten die bij Innovend nog op de rol staan. We willen graag voorop lopen, het is dus belangrijk dat je buiten de gebaande paden kan en wilt werken! Innovend heeft een hecht team, bestaande uit 12 medewerkers. We kennen een informele sfeer en zowel met onze klanten als met onze mensen zijn we op zoek naar een lange termijn relatie. We investeren veel en stimuleren daarom ook persoonlijke ontwikkeling bij onze mensen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Lysanne Bakker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Oud Gastel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oud Gastel