Vacature (Senior) Systeembeheerder Virtualisatie - Groningen

Groningen

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

“Wat de werkomgeving bijzonder maakt is dat je werkt met veel verschillende apparatuur en technieken, waardoor je steeds betere diensten en producten kunt leveren aan iedereen binnen de organisatie. Dit doen we met een team gedreven mensen. We zijn op zoek naar tijdelijke inzet met een verwachte termijn van 6 maanden binnen het onderdeel systeembeheer van de afdeling Informatie Technologie .

De afdeling beheert een omvangrijke en complexe infra- en applicatiestructuur, verspreid over meerdere datacenters. Deze infrastructuur moet 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, beschikbaar zijn. Om aan deze grote vraag te voldoen is het aan jou, samen met interne en externe collega’s om deze uitdaging op maat en op tijd te leveren. De continuïteit van zorgapplicaties en onderliggende platformen is een grote verantwoordelijkheid van het team Systeembeheer. Je bent werkzaam in een enterprise omgeving met meer dan 2500, veelal gevirtualiseerde servers en ongeveer 4000 VDI werkplekken met meer dan 3 PB aan storage.

Wat ga je doen, met jouw ervaring binnen Virtualisatie ben je één van de drijvende krachten binnen het virtualisatieteam. Samen met het team houd je de datacenteromgeving zo veilig mogelijk en ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van capaciteit, performance en compliance. Je werkt samen met engineers en architecten aan het inrichten van nieuwe diensten (o.a. imaging, AI, Machine Learning, Cloud). Samen met het team ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, uitbreiden en consolideren van de gevirtualiseerde server omgeving. 

lees meer

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler die samen met zijn teamleden alle kansen pakt om te verbeteren. Je weet alles over de nieuwste systemen en tooling. Onder druk houd je je hoofd koel en je laat je niet uit het veld slaan door de dynamiek van werken in een ziekenhuis. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stelt je op als een betrokken en gedreven collega.

Als specialist geef jij invulling aan het werken onder architectuur volgens HighLevel/LowLevel Designs, technische ontwerpen en baselines; houd je de infrastructuur in stand en zorg je voor een optimale aansluiting op deze infrastructuur; maak je plannen om de infrastructuur tijdig te vervangen en zorg je voor het LifeCycle Management; draag je met enthousiasme bij aan moderne tooling en technieken binnen het team, waarbij je streeft naar innovatie en initiatief neemt in het opperen van ideeën voor de toekomst; denk je mee met gebruikers over welke diensten geschikt zijn in welke situatie. Hierbij heb je een adviserende en begeleidende rol; help jij het team naar een hoger professioneel niveau. Dit doe je o.a. door het vastleggen van werkinstructies en procedures en het opleiden van junior en medior beheerders; stimuleer je een nauwe samenwerking met andere onderdelen van het team Systeembeheer.

Criteria

1. Jij beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau;

2. hebt ervaring in een vergelijkbare functie, en mogelijk binnen een vergelijkbare omgeving;

3. bent bekend met het automatiseren van beheertaken;

4. hebt ervaring met het opzetten van VMware omgevingen en het uitbreiden, introduceren, ontwikkelen en implementeren van nieuwe VMware diensten;

5. bent in het bezit van relevante technische opleidingen/certificeringen of ervaring, bij voorkeur met VMware VCP, VMware NSX;

6. daarnaast heb je hands-on ervaring met HCI oplossingen zoals EMC vxRail;

7. zorg jij ervoor dat jou kennis en kunde wordt geborgd binnen het team;

8. ben jij 36 uur per week beschikbaar.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Groningen