Vacature Functioneel applicatie beheerder - Rotterdam

Rotterdam

AKD N.V.
  • AKD N.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de Cloud binnen jouw vakgebied, je bent in staat te anticiperen op de behoefte van de interne klant en bent het aanspreekpunt in geval van vragen van onze interne klant (de gebruikers).

Je gaat ervoor zorgen dat nieuwe applicaties worden geïmplementeerd en dat de interne klant steeds de juiste informatie, mogelijkheden en bevoegdheden heeft. Je gaat ook een actieve bijdrage leveren in diverse projecten en programma’s binnen het team ICT Operations en binnen de afdeling Clients & Technology.

Binnen het team zijn de diverse applicaties verdeelt, het is de bedoeling dat jij je bezig gaat houden met het Document Management Systeem (naast de dagelijkse operationale werkzaamheden en de projecten). Je hebt dan ook relevante ervaring met een DMS, bij voorkeur in een soortgelijke omgeving, vanwege de hoge mate van vertrouwelijkheid van de betreffende documenten in die applicatie.

De technische begeleiding doet de leverancier, maar het af configureren wordt door het team zelf gedaan.

lees meer

Functie-eisen

Jij hebt een afgeronde hbo-studie en minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Jouw passie is een tevreden interne klant en daarvoor ben je altijd op zoek naar de nieuwste functionaliteiten, trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (het is een internationaal bedrijf). Je bent accuraat, communicatief zeer vaardig, klant- en servicegericht en kunt goed plannen en organiseren. 

Jij komt te werken in een uitdagende en afwisselende functie in een professionele omgeving waarin hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, dienstverlening en resultaat.

Je rapporteert in deze functie aan Hoofd ICT Operations. De standplaats is Rotterdam en indien nodig, bezoek je onze andere kantoren in de Benelux.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. Het is een functie voor 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en kennis maar zit tussen de Euro 3.000,- en 4.000,-.

Naast een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden (waar we je later meer over vertellen), biedt de opdrachtgever je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo bieden ze hoogwaardige opleidingen aan, o.a. via het eigen opleidingshuis.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is is een full-service Benelux kantoor met ruim 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg en behoort tot de grootste van Nederland. De advocaten, fiscalisten en notarissen in de Benelux kunnen hun werk niet goed doen zonder een goede ondersteuning vanuit Business Support, zoals ICT, HR en Communicatie: een belangrijke schakel in hun werk en in het succes van het kantoor. Je komt te werken in een hecht team.

lees meer

Contactpersoon Jacqueline van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam