Vacature Yacht | IT Traineeship | Data | - Diemen

Diemen

Yacht NL B.V.
 • Yacht NL B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Stage
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Yacht zoekt Data talent! Ben jij een junior of startend Business analist, BI specialist, data analist of data scientist en ben jij op zoek naar een traineeship dat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling tot een toekomstbestendige vakspecialist met management skills? Lees dan snel verder!

Het Yacht IT traineeship

Yacht heeft vijf jaar geleden het Yacht traineeship opgezet om een springplank te creëren voor jong talent inmiddels heeft Yacht Trainee meer dan 250 trainees in dienst binnen de vakgebieden IT, Engineering, HR, Finance, Legal en SCM&P. Het Yacht traineeship IT bestaat uit twee tracks, UX en Data. In al die jaren hebben we via ons traineeship ruim 1000 Young professionals een kickstart van hun carrière gegeven. 

Ons traineeship: Je gaat twee of drie jaar als trainee voor een periode van één jaar aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Alliander, Randstad, UWV of Philips. Tijdens deze periode leer je verschillende organisaties van binnenuit kennen, zit je bovenop de business en los je uitdagende vraagstukken op. 

Jou opdracht vinden we bij onze bestaande en nieuwe talentpartners via ons netwerk. In samenwerking met jouw sales consultants, Ties, Francesco, David en commercieel manager Maarten ondersteunen vinden we een toffe opdracht voor je. Ook dagen we jouw hierbij uit om zelf je netwerk in te zetten en verder op te bouwen. Het is onze overtuiging dat je door het benutten van je netwerk je eigen regisseur bent van jouw carrière.

Naast je werk bij onze talentpartners staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en wordt je hierin intensief begeleid. Via het traineeship ontwikkel je jouw soft- en hard skills. In onze #Schoolofwork zoomen we in op je soft skills. Eens in de 3 maanden duik je met jouw klas mede trainees, de schoolbanken in en leer je meer over jezelf, je kwaliteiten, hoe je invloed uit kunt oefenen op anderen en leer je je staande te houden in een veranderende arbeidsmarkt. Jouw coach van de #Schoolofwork gaat daarbij persoonlijk met jouw in gesprek.

Vanuit Yacht begeleiden we je eveneens. We zien je regelmatig. Daarbij ontmoet je jouw collega trainees en consultants van IT ook gereld op vrijdag op ons kantoor in Diemen. Hier ontmoet je elkaar voor een kop koffie om met elkaar te sparren, onze gezamenlijke lunch en hardskill trainingen. Momenteel werken we voornamelijk op afstand en ontmoeten we elkaar regelmatig digitaal en op kantoor.

Hard skill trainingen worden bijvoorbeeld gegeven op het gebied van Python, R, SQL of machine learning. Natuurlijk ontwikkel je jouw hard skills ook op je opdracht!

Wil je meer weten over ons programma? , onze trainee Anouk vertelt in haar blog over haar ervaring als young professional op de arbeidsmarkt.

lees meer

Functie-eisen

Solliciteren als IT trainee? Dit vragen we van jou:

 • Een (bijna) afgeronde technische/BETA HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld Business Information Technology, Natuurkunde, Wiskunde, Econometrie)
 • Relevante stage/werkervaring binnen in Data analyse, Data Science, Business Intelligence, Big data of (Advanced) Analytics
 • Een aantoonbare interesse in/affiniteit met data
 • Kennis van minimaal twee van de volgende technieken/tools en nieuwsgierig naar andere tools zoals Python, R, PowerBi, Excel, SQL, VBA, Qlik, Tableau en/of Matlab

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod aan jou:

Je start: Op maandag 5 oktober is de eerstvolgende startdatum binnen ons traineeship. Je start ons traineeship met de Yacht trainees School of Workshops. In 2 weken tijd nemen we je dagelijks online twee uur mee in de belangrijkste aspecten rondom het vinden van een eerste opdracht. We reiken jou praktische handvatten en tips aan die jou hierbij helpen. Van het opbouwen van een netwerk, het voeren van gesprekken, tot het opstellen van een CV en vormgeven van je online presence. Gedurende deze twee weken en daarna bieden we je actief aan bij onze Talentpartners. Na een match bij jou toekomstige opdrachtgever start je bij ons op contract.

Het vervolg, jaar 1, 2 en (3): Bij Yacht trainees bieden wij jou een talent programma met ontwikkelgarantie. Wij bieden jou een jaarcontract met een marktconform startsalaris van €2550,- bruto per maand. In jaar twee en drie stijgt je salaris met €225,-. Jouw maandsalaris in jaar twee is € 2775,- bruto per maand, Je ontvangt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Daarnaast ontvang je van ons een vergoeding van €25,- netto per maand voor laptop/telefoon. Ook bieden wij je een goede pensioensregeling. Daarbij maak je als IT trainee deel uit van ons netwerk en veel gezelligheid in de vorm van kennis- en netwerk events, barbecues, varen op de grachten, ski-reis etc.

Selectieprocedure: Lijkt het jouw interessant om binnenkort te starten met ons IT traineeship reageer dan op deze vacature!! In ons traineeship starten doorlopend nieuwe trainees. De eerstvolgende mogelijkheid om te starten is in oktober. Er is dus geen deadline om te solliciteren

Na jouw sollicitatie zal ik hier binnen 48 uur op reageren. Voldoe je als kandidaat aan de gevraagde eisen dan wordt je uitgenodigd voor een eerste persoonlijk kennismaking met één van onze talent consultants. Na dit gesprek volgt een online assessment en een tweede persoonlijk gesprek over jouw ambities en wensen en mogelijke startdatum als Yacht trainee.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken voor Yacht

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Geïnteresseerd? Dan willen we jou graag beter leren kennen.

Voor meer informatie neem je contact op met Monica d' Aumerie via telefoonnummer 06-13452777

lees meer

Contactpersoon Lisan Holm
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Trainee in Diemen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Diemen