Vacature Software Tester - Eindhoven

Eindhoven

DAF Trucks N.V.
  • DAF Trucks N.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software test engineer ben je onderdeel van het software house “Diagnostic Systems”. Dit dynamische team is verantwoordelijk voor het agile beheren, ontwerpen, onderhouden, construeren, systeem integreren en (automatisch) testen van het connected platform voor de DAVIE diagnose tool.

Het doel hiervan is om een innovatief, high-quality platform te bieden om de hele PACCAR-organisatie te ondersteunen met optimale diagnose-, test- en programmeerfuncties, -tools en -kennis. Dit zowel voor alle PACCAR service- en productie-afdelingen, alsook voor productontwikkeling en speciale toepassingen.

In het agile DAVIE systeem ontwikkelproces (klant wensen, design, implementatie, verification en validatie) zal je focus liggen op de (system, integration & component) software testen inclusief rapportage, initieel probleem analyse inclusief probleem rapportage en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten om de toolfoundation test fase adequaat af te ronden en het systeem te overhandigen aan de systeem validatie groep. Dit vereist een intensieve en goede samenwerking met de collega’s van betrokken externe afdelingen en leveranciers.

In deze functie rapporteer je aan de Manager Diagnostic Systems.

lees meer

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO/WO niveau informatica.

Minimaal 5 jaar vakinhoudelijke en specialiseerde kennis op het gebied van software testen (eventueel in automotive industrie).

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw ervaring met het testen van software componenten en systemen, ervaring in het vertalen van requirements in testcases en kennis van SW test processen zijn in ruime mate zichtbaar op jouw CV.

Tot slot ben je communicatief, besluit- en sociaal vaardig en in staat op alle niveaus te acteren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info Arbeidsvoorwaarden
  • Functie voor 37,50 uren per week
  • Mogelijkheid na detacheringsperiode over te gaan naar een vaste positie.
Bedrijfsomschrijving

De afdeling “Diagnostic Systems” is onderdeel van de After Sales organisatie “Systems & Innovation” binnen Marketing & Sales. Deze afdeling werkt nauw samen met de afdeling “Diagnostics”. Deze 2 afdelingen bestaan samen uit 45 – 50 personen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de off-board diagnose-equipment (hard- en software) voor DAF Trucks en PACCAR Engines-werkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

lees meer

Contactpersoon Jamie van Raaij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven