Vacature Junior/Medior PHP Developer - Den Haag

Den Haag

Sterrk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De afgelopen twintig jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een internationaal platform waar miljoenen gebruikers samenkomen om real-time online multiplayer games te spelen. Er zijn veel interactieve sociale features zoals chat-boxen, waardoor er niet alleen een grote community is ontstaan, maar er zelfs huwelijken en baby’s voort zijn gekomen uit het platform. De liefde voor gamen is door heel het pand te vinden, zo is er een game-room waar tijdens de pauze of na werktijd veel gebruik van wordt gemaakt. Ondanks dat ze al met 40 man in Den Haag zitten, blijft het familie gevoel kenmerkend. Het is een erg platte organisatie, waar men alles kan bespreken.

Ze blijven groeien, en zijn dan ook continue op zoek naar goede PHP Developers. Ze zijn op zoek naar mensen met echte passie voor Software Development. Gaan jouw ogen twinkelen wanneer je het hebt over code? Ze vinden het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste technologie en maken gebruik van nieuwe technieken zoals Symfony 4, ReactJS, Redis en RabbitMQ.
Als PHP Developer zal je je bezig houden met het werken aan backend scripts die miljoenen data points verwerken, aan nieuwe features werken, API endpoints ontwikkelen, werken aan integraties met bedrijven zoals Facebook en nog veel meer. Ze werken met scrum teams, en vinden het belangrijk dat ieder op zijn kracht kan worden ingezet. Herken jij je hierin? Geen zorgen als je nog geen kennis hebt van bovenstaande technieken, zolang je wilt leren ben je altijd welkom. Solide Kennis van PHP is hun voornaamste eis.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Sterrk IT-recruitment, sterk in het verbinden van mensen en in het vinden van de perfecte fit. Sterrk is IT-recruitment dat gevoel vooropstelt. De mens staat centraal en dat resulteert in een oprechte, openhartige en duurzame relatie.
Contactpersoon Sterrk IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Den Haag
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag