Vacature Senior Front-end Developer - De Meern

De Meern

Sterrk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onze klant is al 100 jaar actief in de zorg. Het is opgericht als coöperatieve inkooporganisatie, maar tegenwoordig werken er ruim 3.000 mensen in 13 Europese landen aan het leveren van kwalitatief goede zorg aan patiënten en zorgverleners. De werknemers bij dit bedrijf zijn vooral gefocust op de hoogst mogelijke kwaliteit om zorg te verbeteren. Zorgzaamheid, klant gedreven en winnaarsmentaliteit zijn de kernwaarden waaronder gewerkt wordt.

Dit bedrijf is leverancier van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Zij leveren zowel bij de patiënt thuis, maar ook aan zorgverleners als ziekenhuizen, praktijken en instellingen. Er wordt door middel van een complex .NET applicatielandschap voor gezorgd dat de processen van (in)koop, verkoop, afhandeling naar zorgverzekeraars en de logistiek goed geregeld zijn.
Technisch wordt er nu de slag gemaakt van een monoliet naar een microservices architectuur gebaseerd op .NET 4.6. Ze hebben momenteel vijf platformen waar aan wordt gewerkt.

Als Front-end Developer kom je terecht in een agile continious development team. Je vertaalt requirements naar goed werkbare oplossingen en middels interactie met klanten en gebruikers til je dit naar een hoger level. Daarnaast overleg je met andere interne IT-teams en externe leveranciers voor interfaces en changes. Ze werken momenteel in Vue, en bewegen mee met moderne ontwikkelingen wanneer dit het beste voor het platform is. Je gaat continue bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe features samen met Product Owners en UX designers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Sterrk IT-recruitment, sterk in het verbinden van mensen en in het vinden van de perfecte fit. Sterrk is IT-recruitment dat gevoel vooropstelt. De mens staat centraal en dat resulteert in een oprechte, openhartige en duurzame relatie.
Contactpersoon Sterrk IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in De Meern Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Meern