Vacature Adviseur Informatisering & Digitalisering die met het juiste charisma de strategische aanjager is! - Uden

Uden

 • Stichting Area Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Area bevindt zich in de transitie van een traditionele ICT beheerinrichting naar een bredere taakinvulling rondom Digitalisering & Informatievoorziening. De uitdagingen op het gebied van ICT zijn fors en de ambities hoog. Dit schrikt jou niet af, jij ziet geen beren om de weg, maar kansen om het iedere dag beter te doen.
Je bent op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen van informatie en technologie en weet hoe je dit omzet naar het beter bedienen van onze bewoners. Intern draag je bij aan het professionaliseren van de ICT beheer organisatie, van projectmatig werken en verbeteren krijg je energie uiteraard ben je de trekker van grotere programma’s  binnen het ICT landschap (o.a. digitalisering van de dienstverlening en implementatie Microsoft 365). Binnen de afdeling Bedrijfsvoering is een nieuwe functie ontstaan, welke onder aansturing van de manager Bedrijfsvoering valt en samen met de bestaande ICT coördinator invulling geeft aan de ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?
De adviseur I&D heeft een strategisch/tactische rol en geeft invulling en sturing aan de verbinding met de business en draagt proactief uit waar I&D voor staat.  Daarnaast geeft de adviseur I&D ook invulling aan de borging van de beheerorganisatie, leveranciersmanagement, aansluiting processen en systemen.
De adviseur I&D bewaakt samen met de manager Bedrijfsvoering de voorgang van de I&D ontwikkelingen, stuurt het projectenportfolio aan en de inhoudelijke koers van de I&D ontwikkelingen.

De belangrijkste onderdelen van de functie zijn:
 • Je kijkt met een strategische, beleidsmatige blik naar de organisatie en  neemt het voortouw in het samen met de afdeling en business ontwikkelen, formuleren en uiteindelijk uitrollen van de digitale strategie (als afgeleide van de business strategie);
 • Je draagt actief bij aan het ICT-beleid, voortgang ICT jaarplan, ICT begroting en je bewaakt proactief mede de naleving van de I&A beleidsprincipes en I&A architectuur;
 • Je borgt de continuïteit van de ICT dienstverlening, zowel intern (optimaliseren ICT beheerorganisatie) als extern (leveranciersmanagement);
 • Je adviseert de procesverantwoordelijke gevraagd en ongevraagd over de mogelijkheden om met de beschikbare digitale technologie en data de werkprocessen klantgericht te optimaliseren en te digitaliseren. Je weet daarbij klantverwachtingen te managen, bewaakt het nakomen van (wederzijdse) contractuele afspraken en de kwaliteit van dienstverlening. Je motiveert en initieert verbeterplannen en bewaakt de realisatie van de geplande acties.
 • Je realiseert de grote programma’s, waaronder de transitie naar Office365.
 • Je bent een strategisch gesprekspartner van management, bestuur, leveranciers en ketenpartners van de organisatie.
 • Je geeft mede sturing en invulling aan de functionele beheerorganisatie en werkt graag samen met de ICT coördinator, projectleider, functioneel beheerders, etc.
 • Opstellen (en indienen) van de jaarlijkse begroting voor investeringen in I&A en bewaken van de budgetbesteding in samenspraak met manager bedrijfsvoering

lees meer

Functie-eisen Functie eisen
 • Je beschikt over een HBO- of WO opleiding, bij voorkeur HBO (Technische) Bedrijfskunde, HBO ICT-Servicemanagement/Business IT & Management, of vergelijkbaar;
 • Je stelt klanttevredenheid centraal, zonder daarbij het organisatiebelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent communicatief sterk; Je schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus en bent relationeel sterk; je weet intern klantverwachtingen te managen maar ook op een juist wijze Area haar belangen te behartigen bij onze leveranciers;
 • Je bent stressbestendig en werkt vanuit een probleemoplossende houding, dit vul je aan met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je staat voor een duidelijke visie op digitalisering en informatievoorziening en kunt deze goed uitleggen vanuit de meerwaarde voor onze bewoner;
 • Je hebt bewezen ervaring in ICT beheer, leveranciersmanagement en O365;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.050 - € 5.474 p/m
Overige info Wat bieden we?
We verwachten veel van onze medewerkers en daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt, zo bieden we:
 • Een uitdagende functie in een steeds complexer wordende omgeving. 
 • Een baan in een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities.
 • Een prima salaris conform de cao Woondiensten in maximaal schaal K  (€ 4.050,- / € 5.474,- op basis van een 36-urige werkweek). Voorlopig ingeschaald afhankelijk van kennis en ervaring.
 • We verwachten veel van jou en dat mag je ook verwachten van ons. We geven dit samen invulling onder meer door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden, coaching on the job en aandacht voor jouw soft skills (intervisie/coaching).
 •  
Ben jij de adviseur I&D dat wij zoeken?
Denk je dat deze baan je op het lijf is geschreven en wil je solliciteren, dan nodigen we je van harte uit om vóór 1 augustus 2020 jouw sollicitatie naar [email protected] te mailen.
Voor informatie over deze functie kun je na 20 juli (ivm vakantie)  contact opnemen met Aline van Oosten (manager Bedrijfsvoering) via telefoonnummer 06-38900011.
De eerste gespreksronde vindt plaats op 11 augustus 2020. De tweede gespreksronde vindt plaats op 25 augustus 2020.

Een assessment, referentiecheck, diplomacheck en VOG kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Area verhuurt en beheert zo'n 8.500 woningen in Uden, Veghel en omstreken. Onze wortels en onze toekomst liggen in deze omgeving. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken. Een woonomgeving waar het veilig voelt, in een buurt waar bewoners oog hebben voor elkaar. Samen laten we wonen leven. Area baseert haar denk- en werkwijze op de kernwaarden Hartelijk, Verbindend en Uitdagend.
Medewerkers van Area (Areanen) staan op een hartelijke en positieve manier in het leven en vinden het belangrijk dat ze een maatschappelijk belang dienen. Het zijn professionals en ze doen er alles aan om het gezamenlijke doel te bereiken. Ze nemen collega's en bewoners serieus en staan open voor een goed gesprek en een verstandig advies. Areanen werken graag samen om zo samen te verbeteren. Daardoor worden processen efficiënter en effectiever. We werken vanuit onze ‘bedoeling' aan betaalbaar en duurzaam wonen voor mensen die ons ècht nodig hebben.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kuijper
0413-388203
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur Informatietechnologie in Uden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Uden