Vacature Ervaren Allround ICT-/Netwerkbeheerder voor migraties en 2e lijnsondersteuning - Deventer

Deventer

RayFlexCom BV
 • RayFlexCom BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een typische werkdag:

Om 9 uur begint je werkdag op kantoor in Deventer waar de koffie klaar, staat en de Sonos aan. Het team is klein maar fijn en druppelt binnen. Of je werkt thuis, met je eigen koffie. Je start de dag met het bekijken, beoordelen en prioriteren van de nieuw binnengekomen tickets. Onderling wordt afgestemd wie die dag eventueel afspraken met klanten heeft en of er bij de storingsdienst nog bijzonderheden zijn gemeld. Een goed moment om met je collega's bij te praten over de nieuwste technieken, producten, integraties en updates die je hebt gelezen op fora, gehoord via podcast of gezien via Youtube.

Terwijl je de eerste tickets van die dag  wegwerkt, komen ondertussen de eerste telefoontjes binnen. Alle collega's nemen afwisselend de telefoon op en hebben als doel om de klant direct te helpen. Om te helpen weet je precies de goede vragen te stellen om het daadwerkelijke probleem boven tafel te krijgen. Vervolgens neem je de computer vanaf je werkplek op kantoor over om het probleem te verhelpen.

Een vergeten wachtwoord, een nieuwe gedeelde mailbox aanmaken, een volle harde schijf, een wifi die niet werkt, een computer die niet opstart, een labelprinter met kuren, systeemupdates, back-ups terugzetten: Met je brede kennis kun je zowel de eerste- als tweedelijnsvragen oplossen.

Uiteraard zijn er klussen die alleen op locaties gedaan kunnen worden: een klant die gaat verhuizen en die een geheel nieuw netwerk nodig heeft én bovendien voor alle medewerkers nieuwe hardware heeft aangeschaft. Of hardware problemen met bijvoorbeeld switches, routers, NAS-sen. Met de bedrijfsauto ga je naar de klant die nooit verder weg zit dan een uur rijden en met je compleet uitgeruste gereedschapskist, je telefonisch bereikbare collega's en de tot in detail uitgewerkte documentatie van zowel de klant, de systemen als storingen los jij de problemen op waarna je weer terug gaat naar kantoor. Waar nodig werk je de documentatie bij en sluit je het ticket.
 

lees meer

Functie-eisen
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Stressbestendig en verantwoordelijk;
 • Positieve instelling en opgeruimd karakter;
 • Leergierig en brengt verbeterideeën in;
 • Klant- en servicegericht;
 • Minimaal 5 jaar ervaring;
 • Minimaal 4 dagen per week;
 • Minimaal een relevante MBO4 diploma;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
Bij voorkeur 40 uur week, minimaal 32 uur per week
Overige info Vragen? Bel 085-1307200 en vraag naar Raymond.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast? Stuur dan je CV naar
[email protected] zodat we kennis kunnen maken. Wegens Corona zullen we het kennismakings-/oriërende gesprek via Teams organiseren. 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving RayFlexCom B.V. is al bijna 20 jaar actief in Deventer en omgeving voor het aanleggen, onderhouden en beheren van automatiseringsoplossingen bij bedrijven van +/- 1 tot 50 medewerkers.
Wegens het vertrek van 1 van onze collega's zijn wij op zoek naar een ervaren ICT-beheerder in de breedste zin van het woord. Omdat wij een klein bedrijf zijn is een brede vakkennis noodzakelijk en juist dát houdt het werk ook interessant!
Onze nieuwe collega is iemand die verder denkt dan een Quick fix en probeert een structurele oplossing te bedenken. Ook ben je ervaren genoeg om een uitgebreide migratie van bestaande naar nieuwe (server)systemen op basis van de wensen van de klant uit te denken en uit te voeren. Uiteraard kan de opdracht, indien nodig in samenwerking met je collega's worden uitgevoerd. Je houd hierbij rekening met alle stakeholders en eisen maar ook met informatiebeveiliging en de producten en diensten die door RayFlexCom worden aangeboden.
Wij hebben een constante focus op kwaliteit, veiligheid, beschikbaarheid en integriteit en willen dit als rode lijn door onze dienstverlening zien terugkomen. Mede daarom hebben wij ons ook ISO 27001 laten certificeren, onderdeel van jouw taken is ons beleid hierin zo goed mogelijk toe te passen in de dagelijkse gang van zaken. Kennis en ervaring met de ITIL werkwijze is noodzakelijk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Deventer
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer