Vacature Medior Software Engineer C# - Delft

Delft

Ask Roger!
 • Ask Roger! Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Creating happy employees!
Bij Ask Roger! zeggen wij 'Creating happy customers!''. Dat kunnen wij alleen realiseren als onze Rogers goed op hun plek en in hun vel zitten, door met plezier naar het werk te gaan. Kortom; 'Creating happy employees'. Ga jij de uitdaging als Software Engineer C# aan?

Jouw uitdaging als Software Engineer?
Om binnen ons team te passen ben je “gek op technologie”. Je ben top de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op ons vakgebied. Ask Roger! loopt voorop als het gaat om de laatste ontwikkelingen en gadgets.

Als Software Engineer richt je je op het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties, serverapplicaties en cloudoplossingen op microsoft Azure. Je zorgt voor Quility Assurance (QA),. Je geeft technische ondersteuning en advies in vraagstukken rondom ondersteunende applicaties.

 

lees meer

Functie-eisen Durf jij de uitdaging aan?
Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Wat nog wel van belang is voor ons:
 
 • Afgeronde HBO diploma op het gebied van Informatica of een soortgelijke opleiding
 • Ervaring in Softwareontwikkeling in C#, .Net en ASP.net
 • Ervaring in Javascript, jQuery en SQL
 • Ervaring met Azure Insight of DevOps is een pluspunt.
 • Vloeiende beheersing van de Engelse taal zowel woord als geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat biedt Ask Roger! jou?
Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega's zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen wel daarvoor een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega's.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten van klanten. Geïnspireerd op het terras van Lebbis. Ons platform is krachtig en flexibel. Verrassend en dichtbij. Daadkrachtig en ruimdenkend. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen. Avonturen aangaan zijn we gek op. Voor vraagstukken worden innovaties en technologieën getoetst en gaan we op zoek naar de beste partners. Wij willen dingen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ASP .NET Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft