Vacature Hoofd stafafdeling ICT, Onderwijs, Bladel

Bladel

Pius X-College
 • Pius X-College Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met ingang van 1 september a.s. zoeken wij een hoofd voor de stafafdeling ICT, die een belangrijke rol speelt in de afstemming tussen het onderwijsproces, bedrijfsprocessen en de ICT-afdeling.

De afdeling ICT bestaat uit drie andere collega’s. Naast het leidinggeven aan de afdeling ben je verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur, bedrijfsapplicaties en informatievoorziening binnen het Pius X-College. Je werkt met actuele Cloud producten als Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online, Teams), Microsoft Azure, en ook met Apple en Google. Jouw strategische visie stem je af met de directie, je signaleert kansen en belemmeringen en zorgt ervoor dat deze vertaald worden naar mogelijkheden en oplossingen. Daarbij bewaak je de afstemming tussen de verschillende ICT-deelgebieden, de lopende en toekomstige projecten en de diverse bedrijfsprocessen. Ontwikkelingen binnen de informatietechnologie volg je op de voet en je adviseert stakeholders over de waarde, die deze ontwikkelingen hebben voor het Pius X-College. Je stelt beleids- en begrotingsvoorstellen op en bent verantwoordelijk voor het contractbeheer t.b.v. apparatuur, ICT-diensten en software. Stabiliteit, structuur, beschikbaarheid, veiligheid, performance en pro-activiteit zijn belangrijke randvoorwaarden bij de ontwikkeling en het beheer van onze ICT-infrastructuur.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen:
Als hoofd van de stafafdeling ICT houd je de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en is het zorgdragen voor een stabiel, veilig en een goed functionerende ICT-infrastructuur voor jou een belangrijke motivator in het werk. Hiervoor is het nodig dat je:
 • in het bezit bent van een HBO diploma richting Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica of een vergelijkbare opleiding;
 • technische kennis van en ervaring hebt met IT-infrastructuur specialisatie Microsoft, zoals o.a. Azure, Office365, Sharepoint Online, Apple;
 • gecertificeerd bent op het gebied van Microsoft;
 • werkervaring hebt opgebouwd in een soortgelijke functie en/of op het gebied van project-/ programmamanagement;
 • klantgericht bent;
 • over goede communicatieve vaardigheden en een zelfoplossend vermogen beschikt;
 • geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit hebt.
Herken jij je hierin? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.592 - € 4.301 p/m

conform cao VO
Overige info
Wij bieden:
Het gaat om een tijdelijk contract van 1 september 2020 tot en met 31 juli 2021 voor 1,0 fte. Bij goed functioneren wordt het contract voortgezet. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 10 conform cao VO.

Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 14 juni t.a.v. Maartje Dolkemade (hoofd P&O) via Meesterbaan. Na de sollicitatietermijn ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor het eerste sollicitatiegesprek. De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland eind week 25. Bij een positief advies volgt een tweede sollicitatiegesprek, het streven is om de procedure voor 1 juli afgerond te hebben.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voel je thuis!
Dat is wat we onze leerlingen en jou van harte toewensen. Het Pius X-College is een fijne, veilige, vertrouwde en gezellige omgeving om in te leren en te werken.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College een grote school. Een school waar de leerling zoveel kan leren als hij/zij wil. Alle studierichtingen (praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo (atheneum en gymnasium), tweetalig onderwijs (tto) en de wereldklas) zijn vertegenwoordigd en bieden uitstekende kansen voor alle typen leerlingen.
Van binnen is van deze ‘grote school’ niet veel te merken; want hoewel de school qua oppervlakte en leerlingenaantal tot de grootste scholengemeenschappen in de regio behoort, voelt het bij de verschillende leerwegen in de gebouwen als een kleinschalige school. Elke leerweg heeft een eigen (deel van het) gebouw en een kernteam. Een veilige omgeving waarin we geïnteresseerd zijn in jou als mens. We dagen je uit om het beste in jezelf naar boven te halen en waar jouw talenten verder ontplooid en ontwikkeld worden.

Werken bij het Pius X-College
Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Samen met andere nieuwe collega’s volg je het begeleidingstraject met workshops, uitleg over de afdelingen en intervisiebijeenkomsten. Ook wordt je gekoppeld aan een interne coach en vinden er lesbezoeken plaats.

Wij verwachten van jou dat jij jouw functie op een professionele wijze uitvoert en hierover verantwoording aflegt. Dit is onder andere vertaald in de gesprekkencyclus waar ontwikkelingsgerichte gesprekken worden gevoerd en waar jij zelf de regie in hebt.

Naast de arbeidsvoorwaarden in de cao vo, bieden wij je school specifieke voorwaarden. Denk hierbij aan een actieve personeelsvereniging, professionaliseringsmogelijkheden, collectieve verzekeringen, fiets- of sportregeling en een team met leuke collega’s!

Wil je meer weten over onze school? Kijk dan verder op onze website of bekijk het YouTube filmpje gemaakt door onze leerlingen.
Wij maken deel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Maartje Dolkemade
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Bladel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bladel