Vacature Ervaren Support & Implementation Engineer, omgeving Breda

Breda

Technidata Benelux B.V.
 • Technidata Benelux B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Al 30 jaar lang is Technidata een toonaangevende en internationaal actieve ontwikkelaar en leverancier van software voor medische laboratoria, met een hoofdkantoor in Grenoble (Frankrijk) en een dochterfiliaal in Breda (Nederland)
.
Dankzij onze 200 supergemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn meer dan 700 van onze innovatieve oplossingen geïnstalleerd in een 30-tal landen.

Ter ondersteuning van onze activiteiten in Nederland, België en Duitsland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat voor de positie van Support & Implementation Engineer.

Als Support & Implementation Engineer heb je een veelzijdig en klantgericht takenpakket. Je werkzaamheden omvatten in de eerste plaats support- en projectactiviteiten gerelateerd aan ons laboratorium informatiesysteem (LIS) TDNexLabs, maar ook aan andere Technidata software. Daarnaast kom je ook in the picture bij verkoopondersteunende activiteiten, zoals het geven van trainingen en demonstraties.

lees meer

Functie-eisen Om deze uitdaging succesvol te kunnen aangaan, beschik je minstens over een WO of IT-opleiding op HBO-niveau met bij voorkeur kennis op het gebied van gezondheidszorg. Kennis en/of ervaring van klinische laboratoria is een pré.

Je beheerst de kunst om problemen van klanten te vertalen naar een technisch/functionele beschrijving, natuurlijk met als doel om uiteindelijk te komen tot een oplossing voor de klant. Dit vanuit zowel support- als project oogpunt.

Als je kennis hebt opgedaan met interface protocollen als HL7, ASTM, e.d. dan is dit zeker een pré, evenals een basiskennis van scriptingtalen.

Je werkt graag zelfstandig, je bent doelgericht, en je onderhoudt gemakkelijk interne en externe contacten.

Vanwege het internationale karakter beheers je de Engelse taal (gesproken en geschreven). Kennis van de Duitse taal is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Het aannemen van supporttickets en het oplossen van de hierin gemelde problemen.
 • Het installeren van Technidata software, zowel on-site als remote.
 • Het configureren van deze toepassingen op basis van klantspecifieke eisen.
 • Het kunnen samenvatten van technische en functionele problemen ten behoeve van escalatie naar Level 2 en Level 3 support in het hoofdkantoor.
 • Het trainen van klanten betreffende het beheer en gebruik van de toepassingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan, met de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, binnen een hoogtechnologische organisatie waar klanten en kwaliteit voorop staan.

Er is veel ruimte voor initiatieven, ideeën en het eventueel volgen van aanvullende cursussen en trainingen. Resultaat wordt beloond met een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een combinatie van werken bij de klant, op kantoor en van thuis uit is mogelijk.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Thuiswerk mogelijkheden
 • Bedrijfstelefoon
 • Bedrijfsauto
 • Pensioen
 • Bonus / Winstdeling
 • Vakantiegeld

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al 30 jaar lang is Technidata een toonaangevende en internationaal actieve ontwikkelaar en leverancier van software voor medische laboratoria, met een hoofdkantoor in Grenoble (Frankrijk) en een dochterfiliaal in Breda (Nederland).

Dankzij onze 200 supergemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn meer dan 700 van onze innovatieve oplossingen geïnstalleerd in een 30-tal landen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Sasha Milicevic
+32492406268
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda