Vacature Systeemspecialist, fulltime, € 3.225, Brabant -Heeze,

Heeze

Kempenhaeghe
  • Kempenhaeghe Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beste systeemspecialist,

“Zet jij je vaardigheden in voor een optimale ICT-omgeving voor onze zorgverleners?”

Wat ga jij betekenen als systeemspecialist?
Als systeemspecialist kom je te werken in een team dat samen verantwoordelijk is voor het beheer van de gehele ICT-omgeving van Kempenhaeghe. Samen met collega's ondersteun je gebruikers en werkplekken met bijbehorende randapparatuur zowel remote als op locatie. Dit betekent dat je zowel op server- als op cliënt niveau opereert en zowel hard- als softwarematig bezig bent.
De uitrol van werkplekken en applicaties is een vast onderdeel van je takenpakket en indien nodig assisteer je op de helpdesk. Verder draag je bij aan de ontwikkeling en standaardisatie van nieuwe werkplekconcepten en de inrichting hiervan.
Tevens neem je deel aan projecten en functioneer je eventueel als projectleider voor deelprojecten. Daarnaast onderhoud je contacten met interne klanten en leveranciers.
Je werkt hoofdzakelijk op de locatie Heeze, maar je zult - indien nodig (periodiek) - ook een dag of enkele dagen op een andere locatie werkzaam zijn.

Over de afdeling Informatieverwerking & Automatisering
De afdeling Informatieverwerking en Automatisering (I&A) is het kenniscentrum voor ICT-beleid, -projecten, -beheer en informatiemanagement. De dienst biedt ICT-voorzieningen aan Kempenhaeghe-medewerkers en cliënten en draagt daarmee bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen van Stichting Kempenhaeghe. Binnen de afdeling I&A werken 20 medewerkers.

Wat bieden wij jou
Kempenhaeghe biedt zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn ontleend aan de Cao Ziekenhuizen.
Wij bieden een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De omvang van dit dienstverband is 36 uur per week. Inschaling vindt plaats in FWG 45, maximaal €3.225 per maand bij een fulltime aanstelling.

Er is een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%. Met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) bestaat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken in een deel van de arbeidsvoorwaarden.

We bieden een veelzijdige functie in een informele en collegiale werksfeer. Je gaat werken in een organisatie waarin aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

Over Kempenhaeghe
Elke dag maakt Kempenhaeghe het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Wij helpen cliënten met hun diagnose of beperking meer perspectief te krijgen. Door kennis en aandacht krachtig te combineren, verbindingen te leggen en onszelf continu te ontwikkelen. Onze centra werken met circa 1.200 medewerkers aan gespecialiseerde multidisciplinaire zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en speciaal onderwijs. De zorgactiviteiten zijn ondergebracht in Kempenhaeghe en de onderwijsactiviteiten in De Berkenschutse.
De Berkenschutse biedt onderwijs, vorming en begeleiding aan leerlingen met epilepsie, langdurig zieke leerlingen, zeer moeilijk lerende leerlingen, leerlingen met een meervoudige beperking en leerlingen met autisme.
Verspreid over locaties in Heeze, Sterksel en Oosterhout telt Stichting Kempenhaeghe zo'n 1600 medewerkers 500 bedden en 600 leerlingen.
Expertiseontwikkeling en innovatie zijn strategische pijlers voor Kempenhaeghe en ook zichtbaar in het Centrum voor Epilepsiewoonzorg. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Rob Santegoeds, Hoofd I&A via T. 040 2279 211/519of via E. [email protected]
Voor inhoudelijke vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met het HR Servicebureau via secretariaatP&[email protected] / T. 040-2279275 of met Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379 of via E. [email protected]

Interesse? Top! Solliciteren kan via bijgaande link, reageer dan voor 3 juni a.s.

De eerste kennismakingsgesprekken zijn gepland voor dinsdag 16 juni a.s.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang boven externe sollicitanten.

Kempenhaeghe. Alle kennis. Alle aandacht.

Locatie: Heeze

 

lees meer

Functie-eisen Wat neem jij mee
Je hebt een afgeronde ICT-opleiding op MBO niveau 4 of hebt dit niveau aantoonbaar verkregen door ervaring op te doen binnen de ICT. Je beschikt over goede kennis van Microsoft Windows Client en Server, kennis van Citrix en RES is een pré. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en bent ook onder druk in staat het overzicht te bewaren en je taken te organiseren. Verder heb je een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.225 p/m
Bedrijfsomschrijving Over Kempenhaeghe
Elke dag maakt Kempenhaeghe het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Wij helpen cliënten met hun diagnose of beperking meer perspectief te krijgen. Door kennis en aandacht krachtig te combineren, verbindingen te leggen en onszelf continu te ontwikkelen. Onze centra werken met circa 1.200 medewerkers aan gespecialiseerde multidisciplinaire zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en speciaal onderwijs. De zorgactiviteiten zijn ondergebracht in Kempenhaeghe en de onderwijsactiviteiten in De Berkenschutse. De Berkenschutse biedt onderwijs, vorming en begeleiding aan leerlingen met epilepsie, langdurig zieke leerlingen, zeer moeilijk lerende leerlingen, leerlingen met een meervoudige beperking en leerlingen met autisme.
Verspreid over locaties in Heeze, Sterksel en Oosterhout telt Stichting Kempenhaeghe zo’n 1600 medewerkers 500 bedden en 600 leerlingen.

Expertiseontwikkeling en innovatie zijn strategische pijlers voor Kempenhaeghe en ook zichtbaar in het Centrum voor Epilepsiewoonzorg. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Simar
040-2279275
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Heeze Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Heeze